Bugüne kadar Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçesehir'de 5 bin aileyi ev sahibi yapan Özyurtlar Insaat, Istanbul disindaki ilk projesini Kirklareli Lüleburgaz Büyükkaristiran'da gerçeklestiriyor. Üç etaptan ve 2 bin 500 konuttan olusan projede 37 metrekare 1+0 dairenin fiyati 44 bin liradan basliyor.
Insaat sektöründe 21 yili geride birakan Özyurtlar Insaat, Istanbul disindaki ilk projesini Kirklareli Lüleburgaz Büyükkaristiran'da hayata geçiriyor. 250 bin metrekare alan üzerinde 2 bin 500 konutluk bir yasam alani insa edeceklerini söyleyen Özyurlar Åzirketler Grubu Baskani Tamer Özyurt, "Projenin ilk etabini bu ay satisa sunacagiz. Birinci etap 3 blok halinde 260 daireden olusacak. Temeli Nisan ayi ortasinda atilacak olan birinci etap 2013 yilinin sonunda tamamlanacak. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipi yer alacak. Dairelerin büyüklügü 37 metrekare ile 136 metrekare arasinda degisecek" dedi.
Projede yer alan 37 metrekare büyüklügündeki 1+0 dairenin fiyatinin 44 bin liradan, 66 metrekare büyüklügündeki 1+1 dairelerinse 59 bin liradan baslayan fiyatlarla satisa sunulacagini ifade eden Özyurt, "Projede iki farkli büyüklükte 2+1 daire bulunacak. 86 metrekare büyüklügündeki 2+1 daireler 89 bin liradan, 116 metrekare büyüklügündeki 2+1 dairelerse 119 bin liradan baslayan fiyatlarla satilacak. 136 metrekare büyüklügündeki 3+1 dairelerin fiyatiysa 149 bin liradan baslayacak" diye konustu.
20 milyon lira harcayacak
Projenin ilk etabinin 20 milyon liraya mal olacagini açiklayan Özyurt sunlari söyledi:
"Biz bugüne kadar Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçesehir üçgeninde 5 binden fazla aileyi ev sahibi yaptik. Bu bizim sehirdisindaki ilk projemiz. Kirklareli'nde böylesi bir proje yapmamizin bir çok nedeni var. Birincisi Kirklareli Lüleburgaz Büyükkaristiran Istanbul'a çok yakin. Ikincisi nitelikli konut projesi sayisi yok denecek kadar az. Üçüncüsüyse bir sanayi sehri olmasi nedeniyle çok fazla beyaz ve mavi yakali insanimizin yasamasi."
Prim potansiyeli yüksek
Projede 2 bin 500 konutun yani sira yasam kalitesi ve rahatligi için düsünülmüs ticari alanlarin da yer alacagini belirten Özyurt, "Kirklareli Lüleburgaz Büyükkaristiran projemiz çok iyi prim yapacak bir lokasyonda yer aliyor. Bu nedenle öncelikle Kirklareli ve Lüleburgaz civarinda çalisanlarin büyük ilgi gösterecegine inaniyoruz. Ancak Istanbul'dan da yatirimcilar gelip konut alacaktir" açiklamasinda bulundu.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol