Orman Haftasi Demirköy'e yaradi

Demirköy Orman Isletme Müdürlügü ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügü'nün ortaklasa düzenledigi fidan ekimi ile Demirköy, 2000 tane fidana kavustu.

Velika Köprüsü mevkiinde gerçeklesen fidan ekimi havanin da güzel olmasi dolayisiyla bayram havasinda geçti.

Atatürk, Fatih, ve Yeni Mahalle Ilkögretim okullarinin ögretmen ve 300 ögrencinin  katildigi fidan dikimine Ilçe Kaymakami Ishak Çinar, Belediye Baskani Muhlis Yavuz, 5. Hudut Tabur Komutani Jandarma Bölük Komutani, Il Genel Meclisi üyeleri ve muhtarlar katildi.

Saat 13.00'de gerçeklesen fidan dikimi esnasinda bir konusma yapan Orman Isletme Müdürü Enver Kara ormanlarin tüm dünya insanlarinin ortak degeri oldugunu kaydederek, "Bu ortak degerlere karsi sorumluyuz.

 Bugünün amaçlarindan biri de ormanlarimizin korunmasini genis ve detayli olarak anlatmak. Ne mutlu bize ki bulundugumuz yörede dogal ormanlar yüksek oranda mevcut." diye konustu. Konusmanin ardindan ilk fidani Ilçe Kaymakami ve Belediye Baskani dikti. Program yapilan ikram ve ormanla ilgili brosürlerin dagitimi ile devam etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol