Orman Bölge Müdürü Mere, Kırklareli'nde incelemelerde bulundu

Geçtiğimiz Pazar günü İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere, Kırklareli Orman İşletme Müdürlüğünde M.Metin Dikmen ve Kırklareli Orman İşletme Müdürlüğü teknik personeli tarafından İşletme Müdürlüğünde karşılandı. İlk olarak İşletme Müdürü M.Metin Dikmen, işletme şefleri ve teknik personelin katılımıyla İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda kısa değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
2012 çalışmalarından dolayı işletme müdürlüğü personeline teşekkür eden Bölge Müdürü Mere 2013 yılı hedeflerini de belirlemiş oldu.

Özellikle gençleştirme ve ağaçlandırma çalışmalarına vurgu yapan Bölge Müdürü Zekeriya Mere otoban ağaçlandırılmasında boylu fidan kullanılmasını ve tür çeşitliliğinin arttırılması talimatını da verdi.
Ağaçlandırma, erozyon kontrolü ve mera ıslah projelerini değerlendiren Bölge Müdürü bu alandaki başarılardan dolayı İşletme Müdürü M.Metin Dikmen ve personele teşekkür etti.
Buradan Trakya'nın en küçük ilçesi olan Kofçaz ilçesine geçen Mere ve İşletme Müdürlüğü personeli, Belediye Başkanı Nuri Çalışkan Bölge Müdürü ve beraberindeki ekibi karşıladı.
Kofçaz Belediyesine tahsis edilen Kanara deresi C tipi mesire yerinde incelemelerde bulunan Bölge Müdürü gereken talimatları verdikten sonra arazi çalışmalarına geçildi. Bölge Müdürü Mere Kofçaz ilçesinde yapımına başlanan ilk müdahale ekip binasının çalışmalarını yerinde inceledi.
Türkiye çapında ilk olan ve Kofçaz Orman İşletme Şefliğinin 42 nolu bölmesinde yapılan meşe doğal gençleştirme çalışmalarını da yerinde gören Bölge Müdürü emeği geçenlere teşekkür etti.
Bölge Müdürü 2 köy muhtarlarının da katılımıyla Türkiye-Bulgaristan sınırında bulunan ormanların yapısı hakkında incelemeler yaptı ve Kırklareli Orman İşletme Müdürü ile personele teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol