Orion AVM'de açılış telaşı

8 Eylül 2012 tarihinde meydana gelen yangınla sarsılan ve büyük bölümü yangından etkilenen Çorlu'nun ilk ve en büyük alışveriş merkezi olan Orion Avm`de yangının yaralarını sarma çalışmaları sürüyor. Tadilat çalışmalarının yoğun bir tempoda sürdürüldüğü alışveriş merkezi kısmen de olsa Ekim ayının ikinci yarısında kapılarını yeniden açmanın hesaplarını yapıyor. Daha önce açıklanan ekim başı açılış planlarının tutmaması ilgilileri olduğu kadar alış veriş sever kişilerinde moralini bozuyor.
Alışveriş merkezinin üst katında bulunan sinema salonunda gerçekleştirilen tadilat çalışmaları sırasında başladığı değerlendirilen yangınla ilgili olarak yangının ve hasar tespitinin ardından bu kez yangının yaralarını sarmak adına başlanan tadilat çalışmaları devam ettiriliyor. Alışveriş merkezi yetkilileri vatandaşlardan gelen yoğun talepler ve bir an evvel açılma isteğini dile getirmeleri nedeniyle çalışmaları dört koldan yürütüyor ve alışveriş merkezinin Ekim ayının ikinci yarısında kısmen de olsa faaliyete geçebilmesi için yoğun bir çaba sarf ediyor.
Orion AVM yönetimi yangının ardından geçmiş olsun dileklerini ileterek üzüntülerine ortak olan kişi, kurum ve kuruluşları da unutmadı. bu kişi, kurum ve kuruluşlara tek tek teşekkür etti. Alışveriş merkezi yöneticileri ayrıca dev bir teşekkür ilanı da hazırlatarak Çorlu şehir merkezinde vatandaşların rahatlıkla görebilecekleri yere asılmasını sağladılar.
8 Eylül 2012 tarihinde meydana gelen yangında alışveriş merkezinin büyük bölümü alevlere teslim olmuş, alışveriş merkezi yöneticileri ve çalışanları ile polis ekiplerinin özverili çalışmaları sonucu alışveriş merkezinde bulunanların süratle tahliye edilmesi sonucu herhangi bir yaralanma meydana gelmemiş, alışveriş merkezi yöneticileri yangın ile ilgili tek tesellinin bu olduğunu dile getirmişlerdi.
Bayramın yaklaşıyor olması sebebi ile bitilmesi hedeflenen AVM ekim ayının ortasında açılması planlanıyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol