Önadim Spor Kulübü minik yildizlar yetistirecek

Geçtigimiz aylarda açilacagini duyurdugumuz Önadim Spor Kulübü çok yakinda faaliyete geçiyor. Önadim Medya Grubu sahibi Öznur Tüzün önderliginde yürütülen spor kulübü çalismalarini Kamuran Kurtulus ile hizlandirdi. Trakya'ya hitap edecek yeni spor okulu projesi ile Önadim Spor Kulübü alt yapidan oyuncu yetistirmek amaciyla kurulacak. Alt yapidan oyuncu yetistirmek amaciyla kurulacak olan Önadim Spor Kulübü Basina Yugoslav asilli Mesut Demirovic geçecek. Spor Toto 2.lig ve 3.lig ekiplerinde görev yapan Mesut Demirovic geçtigimiz sezonda Kirklarelispor'un rakiplerinden Batman Petrolspor'u çalistirmisti. Ilk 7 hafta takimin basinda kalan Mesut hoca daha sonra kendi istegi ile takimdan ayrildi. Sezon ortasinda Kirklareli'ne gelen Mesut Demirovic Kirklarelispor- Batman Petrolspor karsilasmasini izledikten sonra Önadim Medya Grubu sahibi Öznur Tüzün'ün misafiri oldu. Maçtan sonra Gazetemize gelerek önemli açiklamalarda bulunan Yugoslav asilli Bosnak teknik adam Kirklareli'nin futbol potansiyelini begendi.
Öznur Tüzün Baskanliginda takimin hocaligini yapacak olan Mesut Demirovic bilgisi ve tecrübesiyle yeni yeteneklerini Önadim Spor Kulübü araciligi ile Türk futboluna kazandiracak. 
Mesut Hocanin yardimciligini da eski hakem ve antrenörlerden Ali Kocaay yapacak. 
Yeni yildizlari kesfedecek olan bu ikili Kirklareli'ne yararina çalisacak. Kirklareli'nde ki potansiyeli Ali Kocaay ararken Mesut Hoca da yetenekli futbolculari tek tek seçip bu oyunculari profesyonellik hayatina sürükleyecek.
 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol