Okullara festival dopingi

Kirklareli merkez ve diger ilçelerdeki ilk ve orta dereceli okullar, 18. Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali'nde açtiklari standlarla bütçelerine ek gelir sagliyorlar.

Devletten gelen ödeneklerin yanisira daha çok velilerin yardimlariyla ihtiyaçlarini karsilayan okullarimiz, her yil oldugu gibi bu festivalde de kurduklari standlarda uygun fiyatlarla satis yapiyorlar.

Pasta, börek, pogaça, lokma ve daha birçok gidanin satisa sunuldugu tezgâhlarda, ögretmenler ve veliler nöbetlese görev yapiyorlar. Çocuklarinin okuduklari okullarin daha iyi duruma getirilmesi için her zaman bireysel yardimda bulunan veliler, festival standinda da etkin görev yaparak, okul bütçesine ek gelir kazandirilmasinda önemli rol oynuyorlar.

18. Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali'nin ilk gününden itibaren standlarini kuran okullar, bu dev organizasyonda elde ettikleri geliri yaz aylarindaki bakim ve onarim isleri için kullanacaklar.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol