Bu iddianin arastirilmasini ve konun aydinliga kavusturulmasini istediklerini ifade eden Haci, ''Noel Baba artik bundan böyle bizim hemsehrimizdir'' dedi.
Haci, söyle dedi:
''Bizim tek istegimiz bu konunun tarihçilerimiz tarafindan arastirilip gün isigina çikarilmasi. Bizler Noel Baba'yi bagrimiza basmaya her zaman haziriz. Eger rivayet gerçege dönüsür ve Noel Babanin mezarinin burada oldugu kesinlik kazanir ise ilçemiz ekonomisinin kazanacagi çok sey var. Ilçemizdeki canlilik çok daha yukarilara çikacaktir. Iste o zaman yatirimcilarin gözde yerlesim yerlerinden bir haline gelecek olan Babaeski'miz de ev pansiyonculugu da deger kazanmaya baslayacak.
Bizlerde belediye olarak ne gerekiyor ise yapmayi garanti ediyoruz. Noel Babanin mezarinin bulundugu yer olarak kabul edilen araziyi bundan sonra çok daha iyi bir sekilde korumaya çalisilacagiz.''
Haci'nin açiklamasindan sonra 4 Noel Baba, evleri ziyaret ederek çocuklara çesitli armaganlar vermeye basladilar. Noel Babalari karsilarinda gören çocuklar ise önce sasirdilar, sonrada aldiklari hediyelerle mutlu oldular. AA
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol