Müjdeler olsun!

"Veriliyor, verilecek derken sonunda beklenen oldu. Kirklareline dogal gaz verilmeye baslandi. Zorlu Enerji Grubu Genel Merkezi'nden yaptigi basin açiklamasinda, Bademlik ve Karakas Mahalleleri'nin 3 Ocak 2008 itibari ile dogal gaza kavustugunu belirtti. Evlerine tesisat döseten vatandaslarimiz, abonelik islemlerini tamamladiktan sonra kavusacaklar."
Altyapi çalismalarinin ardindan yilan hikâyesine dönen dogalgaz, ertelenen tarihlerin ardindan, mutlu sona kavustu. "Dogalgaz çok kisa bir süre sonra Kirklareli'de" dendi fakat bir türlü dogalgaz Kirklareli'ne gelemedi. Tesisat döseten, kisa girerken, odun-kömür almayan vatandaslar magdur durumda kaldi. Birçok tarih verildi, hiçbiri tutmadi. Ama sonunda müjdeli haber, Zorlu Enerji Grubu Genel Merkezi'nden geldi;" Zorlu Enerji Grubu, Trakya Bölgesinde Çerkezköyden sonra simdi de Kirklarelinde dogal gaz dagitim faaliyetine basladi."
Dört yil içinde tüm Kirklareli dogalgaza kavusacak

Trakya Bölgesi Dogal Gaz Dagitim A.S. tarafindan yapilan açiklamaya göre, Kirklarelindeki Bademlik ve Karakas mahalleleri 3 Ocak 2008 itibari ile dogalgaza kavustu. Zorlu Enerji Grubu çatisi altinda faaliyetlerini sürdüren Trakya Bölgesi Dogal Gaz Dagitim A.S. bir buçuk yila yakin süren altyapi çalismalarinin ardindan Kirklarelinin Bademlik ve Karakas mahallelerini dogal gaza kavusturdu. Trakya Bölgesi Dogal Gaz Dagitim A.S. Bölge Müdürü Mehmet Telci, önümüzdeki dört yil içinde Kirklarelinin tüm mahallerine asama asama dogal gaz arzinin saglanacagini ifade etti.
Mehmet Telci, Kirklarelinde bugüne kadar toplam 30.574 metre PE (polietilen) boru ile 4.519 metre çelik hat dösendigini ve 894 binaya servis kutusu yerlestirildigini açikladi. Telci, Kirklarelilileri dogal gaz kullaniminin konforuyla bulusturarak daha ekonomik ve çevreci bir isinma olanagi sunduklarini belirtti.
Abonelik islemleri basladi

Trakya Bölgesi Dogal Gaz Dagitim A.S. Bölge Müdürü Mehmet Telci, abonelik islemlerine basladiklarinin müjdesini de verdi ve abonelik kosullari ile ilgili bilgilere www.trakyagazdas.com adresinden ulasilabilinecegini söyledi.
Telci, gaz verilme islemi sirasinda magdur olmamalari ve iç tesisat yapimi ile dönüsümlerinin belirli standartlarda gerçeklestirilmesini saglayabilmeleri için, Kirklarelilere, sertifikali firmalara basvurmalari tavsiyesinde bulundu.
Telci, Trakya Bölgesi Dogal Gaz Dagitim A.S.den Iç Tesisat ve Servis Hatti Sertifikasi alan sertifikali firmalarin www.trakyagazdas.com adresinden güncel olarak ilan edildigi bilgisini de verdi. Buna göre abonelik islemlerinin tamamlanmasi ile birlikte, vatandaslarimiz dagalgazin konforundan yararlanabilecek.
Trakya Bölgesi Dogal Gaz Dagitim A.S. 25 Ocak 2006 tarihinde EPDKdan (Enerji Piyasasi Düzenleme Kurumu) Edirne, Tekirdag, Kirklareli, Lüleburgaz, Çerkezköy, Muratli, Kavakli, Büyükkaristiran, Evrensekiz, Kizilpinar, Kapakli, Karaagaç, Veliköy, Ulas, Misinli, Velimese ve Babaeskiyi içine alan bölgede otuz yil süreli dagitim lisansini alarak çalismalarina baslamisti. 2007 yilinin Eylül ayinda Çerkezköye gaz veren Trakya Bölgesi Dogal Gaz Dagitim A.S, simdi de Kirklareli sakinlerini dogal gaza kavusturdu.

Paylaş

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol