Muhtar Yilmaz, mahalle halkinin göz bebegi

Ilimizde yapilan hizmetlerden ilk önce faydalanan ve girisimci Muhtar Gürsel Yilmaz'in özverili çalismalari ile güzellesen Bademlik Mahallesi hizla gelisiyor. Bademlik Mahallesi Göçmen Evleri’nin arka kisminda yapilan evlerin yogunlugu ve ilgi dikkat çekerken, Kirklareli Belediyesi tarafindan, yeni yapilanmaya giren bu bölgeye kisa bir süre içerisinde parke tasi kaplanacak. Diger çalismalarin ise tamamlanmasi vatandaslarin begenisini topluyor. Vatandaslar Muhtar Gürsel Yilmaz'in görevini layikiyla yaptigini dile getirerek sunlari söylediler. 
"Iki dönemdir mahallemizin Muhtarlik görevini yapmakta olan çaliskan Muhtarimiz Gürsel Yilmaz, mahallemizin sikintilari ile yakindan ilgileniyor. Mahalleli vatandaslarin daha rahat bir ortamda yasamasini saglayan muhtarimiz göreve geldigi günden bu yana mahallemize çok sayida hizmet getirmistir. Uzun yillar yol problemi ile karsi karsiya kalan mahallemizde su an itibariyle yapilmayan yer kalmamistir. Ayrica mahallemiz için büyük sikinti yaratan Inci Dere'de kapatilarak bu bölgedeki vatandaslarimizin dereden gelen kötü kokulardan dolayi yasadigi sikintilar giderilmistir.
Muhtarimiz bunun mahallemizde birçok çalisma yaptirarak halkimizin huzuru ve güvenligini saglamistir. Mahallemiz hizla gelismektedir. Eriklice yoluna dogru uzanan mahallemizde yapilanma hizli bir sekilde devam etmektedir. Yeni yapilanmaya giren bu bölgelerimizde Muhtarimizin girisimleri ve Belediyemizin çalismalari sonucunda parke tasi kaplanmistir. Muhtarimiz Gürsel Yilmaz'a ve Kirklareli Belediyesi'ne yapmis oldugu çalismalardan dolayi tesekkür ediyor" dediler. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol