Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ile Başbakanlık Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesiyle yürütülen ‘Cami ve Kitap’ konulu sergi Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi’nde 13 Aralık 2016 Salı günü açılmıştı.
Sergiyi 19 Aralık 2016 Pazartesi günü İlçe Müftüsü Hüseyin Uysal ile birlikte ilçe merkezi, belde ve köy cami görevlileri ziyaret ettiler.
Sergi ve kütüphanedeki kitapları büyük bir ilgiyle inceleyen Uysal ve cami görevlileri, kütüphane tanıtımını da izlediler.
Müftü Uysal ve cami görevlilerinden sergiye ziyaret
Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi’nde, ‘Cami ve Kitap’ konulu kitap sergisine, İlçe Müftüsü Hüseyin Uysal ile birlikte ilçe merkezi, belde ve köy cami görevlileri ziyaret gerçekleştirdi
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol