Minik gazeteciler, görev basindaydi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla, Önadim Medya Grubu’nun Yazi Isleri Müdürleri de, görevlerini bir günlügüne minik temsilcilerine devrettiler. Emir Gökçen ve Efnan Atkosan kisa bir süreligine de olsa Önadim Gazetesi Sorumlu Yazi Isleri Müdürü Ferdi Kurtbayram ve Kirklar Haber Gazetesi Sorumlu Yazi Isleri Müdürü Zekeriya Dinçkol’un görevlerini üstlendiler.

Bilindigi gibi Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari çerçevesinde, her yil oldugu gibi bu yil da minikler, resmi kurum temsilcilerinin makamlarina sembolik olarak oturuyor ve gerçeklestirmek istedikleri icraatlari siraliyorlar.

Iste bu kapsamda Kirklar Haber Gazetesi Sayfa Editörü Gülben Gökçen’in erkek kardesi Emir Gökçen ve Kirklar Haber Gazetesi Haber Muhabiri Derya Atkosan’in kizi Efnan Atkosan dün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalarinin ardindan, gazetemizi ziyaret ettiler.

Onlar için çok özel bir gün niteligi tasiyan bu 23 Nisan’da, gazetecilik gibi önemli ve anlamli bir meslegi sembolize etmek amaciyla Önadim ve Kirklar Haber Gazetesi’nin Yazi Isleri Müdürlügü sifatlarini üstlenen Emir ve Efnan, görevlerini basariyla yerine getirdiler.

Ileride Doktor olmayi isteyen, Önadim Gazetesi Yazi Isleri Müdürü Efnan Atkosan verdigi 23 Nisan mesajinda; “Bugün 23 Nisan. Benim için en mutlu gün. Bu bayrami Atatürk bizlere hediye etti. Ben bu bayramda büyüklere çok önemli bir mesaj vermek istiyorum; Çocuklarimizi dinleyelim. Onlara deger verelim. Her zaman onlarla arkadas gibi olalim. Büyüylerimiz bizlere kavgasiz güzel bir dünya biraksinlar. Ailimize deger verelim ki; saglikli çocuklar yetistirsinler. Lütfen çocuklarimiza sadece “çocuk” gibi davranmayalim. Onlara saygi ve sevgi gösterelim” dedi. Minik Efnan, kendi elleri ile yaptigi bir resmi de Önadim Gazetesi Sorumlu Yazi Isleri Müdürü Ferdi Kurtbayram’a hediye etti.

Kirklar Haber Gazetesi Sorumlu Yazi Isleri Müdürü Emir Gökçen ise, ileride ögretmen olmak istedigini kaydederek; “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda, onun ilkelerine bagli kalarak, egitim hayatimi tamamlamak ve ögretmen olmak istiyorum. Tüm çocuklarin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini kutluyor, onlara da egitim hayatinda basarilar diliyorum. Sadece 23 Nisanlarda degil, her gün çocuklara deger verilmeli, saygi ve sevgi gösterilmelidir” dedi.

Minik gazetecilere sundugumuz ikram ile bu anlamli ziyaret sona erdi.  

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol