Yapılan son değerlendirmelere göre; Trakya ve Marmara bölgesi Orta Akdeniz üzerinden gelen alçak basınç merkezi ile akşam saatlerinden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk havanın etkisine girmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının Pazartesinden itibaren azalacağı tahmin edilirken sıcaklıklar -1’e kadar düşecek. Önümüzdeki günlerde kuvvetli yağmur ve kar yağışlarının etkili olması bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu ile ilgili yaptığı açıklamada görülmesi beklenen olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtirken, yayımlanacak olan meteorolojik uyarı ve raporların takip edilmesini önemle vurguladı.
Meteorolojiden yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırklareli ve Trakya çevresinde etkili olması beklenen kar ve yağışa karşı vatandaşları uyardı. Pazartesi ve salıdan başlayarak kar ve karla karışık yağmur bekleyen Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle sürücülerin önlem alması gerektiğini söyledi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol