Merhaba Kirklareli

Kültür ve Sanat
1) Kirklareli'nin kendi özü Burhan Öcal, Gürhan Toker ve arkadaslarinin mekâninda yemeklerin tadini, kültürün, sanatin ve ritmin havasini yasattilar.
2) Selahattin Demiraco hocamizin "Zamanin Durdugu Yer" adli kitabinin yayinlanmasini da firsat bulup kutladik
3) Normal hava sartlarinin aksine hafif serinlikte cafe 288 Kirklarelili misafirlerini iyi bir ev sahipligi ile agirladi.
4) Mekan isikla kreme çalan beyaz masa örtüeri misafirlerine hayatin ne kadar anlamli oldugunu anlatir gibiydi.
Dj müzigine latinle basladi.
Ritimle kahkahalar degil yüzlerde bir mutluluk ve huzur vardi.
Müzigin, yemegin, ortamin gökteki yildizin güzelligi yarim ayin karsisinda ki harmonisi çok güzeldi.
Burhan Öcal yillar sonra kendi topraginda ve arkadaslarinin mekaninda minik bir konser vermenin mutlulugunu yasadigini söylerken Gürhan kardesimiz ise Necdet Toker ve Gökhan Bey'e ayrica Belediye Baskani'miz ve Belediye Personeli'ne sükranlarini sundu.
Gençlerin danslari ve müzik canliligi getirirken bizler ancak bu konuda emegi geçen, kültür ve sanata, Kirklareli'ne gönül veren ve hizmet eden herkeze tesekkür ederiz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol