Mehmet El Karakas Mahallesi Muhtarligi'na tekrar aday

Uzun senelerdir Karakas Mahallesi’nde muhtarlik yapan ve simdiye kadarki seçimlerde muhtarligi kimseye kaptirmayan Mehmet El, önümüzeki yerel seçimlerde bir kez daha aday oldugunu açikladi.

Uzun yillardir muhtarlik görevini icra ettigini ifade eden Mehmet El, Karakas Mahallesi’nin içini disini çok iyi bildigini ve çözülmesi gereken sorunlari kendi sorunlari gibi gördügünü dile getirdi. Seçimler öncesi tanitim afisleri de asilan Mehmet El’in ayrica, genç ve yeni yüzlerden olusan aza adaylari var.

“Yillarin birikimi ve güveni” sloganiyla çalismalara baslayan Mehmet El’in aza adaylari ise; Agam Börekçisi Ali Tomar, emekli insaat teknisyeni Ergün Sözen, esnaf Kadir Saraç, esnaf Yusuf Erdinç, esnaf Emre Isbirakmaz ve esnaf Saban Pakdemir.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol