Mahalle muhtarlari ile olan görüsmelerimiz dün de devam etti

Yerel seçimler sonrasinda Kirklareli’deki mahalle muhtarlarinda pek degisiklik olmazken, sadece Karahidir ve Kocahidir Mahallerinde degisim oldu. Diger mahallelerde ayni isimlerle yola devam diyen vatandaslar, verdikleri oylarla muhtarlarindan memnun olduklarini göstermis oldular. Bunlarin arasinda en dikkat çekici olani ise kuskusuz uzun yillardir Karakas’ta muhatarlik yapan Mehmet El. 5 sene daha muhtarliga devam edecek olan Mehmet El, artik bir efsane haline geldi.

Karakas Mahallesi efsane muhtarla yola devam ediyor

Kirklareli’nin en köklü ve büyük mahallelerinden biri olan Karakas Mahallesi, efsane muhtar Mehmet El ile yoluna devam  ediyor.

Çok uzun yillardir Karakas’ta muhtarlik yapmaya devem eden Mehmet El, yerel seçimlerde bayan rakibiyle yaristi. 5. dönemde tekrar muhtar seçilen Mehmet El, bu dönemden sonra tekrar aday olmayacagini açiklamisti. Karakas Mahallesi’nde yaklasik 4 kusagin muhtar olarak gördügü Mehmet El, yillarin vermis oldugu profesyonellikle 5 sene daha Karakas Mahallesi’ne hizmet edecek. Muhtarligin demokrasinin temel diregi oldugunu vurgulayan El, bu makamin devletle halk arasinda kurulan en iyi köprülerden biri oldugunu söyledi. Bu köprününde bilgili, tecrübeli bir lider esliginde; saglam ve profesyonel bir aza ekibiyle kurulacagini ifade eden El, yeni dönemde de azalariyla beraber Karakas’in sorunlarina el atmaya devam edecek.

Karahidir Mahallesi Metin Duygun’la kan degisimi yapti

Karahidir Mahallesi sakinleri yerel seçimlerde mahallelerine yeni bir muhtar seçtiler. Verilen oylarla muhtarlik koltuguna oturan Metin Duygun, kan degisimi gerçeklesen mahallelerinde, yepyeni bir vizyonla hizmet edecegini belirtti. Karahidir Mahallesi’nin K.Ü. Meslek Yüksek Okulu’nun olmasi dolayisiyla ayri bir öneme sahip oldugunu vurgulayan Duygun, bu önemin farkinda olduklarini ve mahalle sakinleri ile birlikte, çaliskan ekibiyle Karahidir’a en güzel ve kapasiteli sekilde hizmet edeceklerini belirtti.

Pinar Mahallesi muhtari Necati Bekil ‘Mahalleme hizmet boynumun borcudur’ dedi

Pinar Mahallesi’nde 3. dönem muhtar olarak seçilen Necati Bekil, ilk önce mahalle sakinlerine sonsuz tesekkürlerini sundu. Bekil; “Mahallelim beni bu göreve tekrar layik gördü. Bu nedenle bundan sonra daha fazla hizmet etmeyi boynumun borcu bilerek tekrar yola devam ediyorum. Yeni dönemde Belediyemiz ile isbirligi içinde, Pinar Mahallesi’ne daha iyi hizmet etmeyi düsünerek, mahallemize çok güzel bir gelecek kazandiracagiz. Belediye Baskani’miza da yeni dönemde basarilar diliyorum. Herkese saygilar sunuyorum.” dedi.

Akalar Mahallesi’nde Yilmaz Akkoyun tekrar muhtar

Mahalleye hizmetine yeni dönemde de devam edecek olan Yilmaz Akkoyun, muhtarlik görevini severek yaptigini, çünkü mahallesini ve vatandaslari çok sevdigini belirtti. Severek yapilan bir isin meyvesini almanin büyük bir mutluluk oldugunu dile getiren Akkoyun; “Ben severek yaptigim bu isin meyvesini, geçtigimiz Pazar günü aldim. Mahalle sakinlerim beni tekrar bu göreve getirdiler. Hepsine en içten tesekkürlerimi sunuyorum. Yeni dönemde de Akalar Mahallesi için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalisacagim.” dedi.

Cengiz Isik Karacaibrahim Mahallesi’nde

Hizmete devam edecek.

1991 yilindan bu yana Karacaibrahim Mahallesi’nde muhtarlik görevine devam eden Cengiz Isik, muhtarlik makaminin en kutsal hizmet birimlerinden biri oldugunu söyledi. Yillar boyunca Karacaibrahim Mahallesi için çalisan Isik, yeni dönemde de mahallesine hizmet edecegi için çok mutlu oldugunu belirtti. Mahalleyi ve insanlarini çok iyi taniyan Isik, sorunlara çözüm bulmanin halkin en yakin temsilcisi olan muhtarlik makamindan baslayacagini, bu nedenle muhtarligin gözardi edilemez bir öneme sahip oldugunu ifade etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol