“MAKEL” Sirketler Grubu, Türkiye genelinde birlikte çalistigi is ortaklari için düzenlendigi ve toplam 17 sehirde gerçeklestirilecek “Elektrik Malzemeleri Bilgilendirme ve Egitim Seminerleri" geçtigimiz Pazartesi günü ilimiz Akkus Kaya Otel’de gerçeklestirildi.
Seminere, ilimizde faaliyet gösteren 40’dan fazla elektrik malzemeleri satis ve uygulama firmalari, TREDAS Kirklareli Isletme Müdürü Mesut Çamdere, Kirklareli Elektrikçiler Odasi Baskani Ergun Selçuk katilim gösterdi.
MAKEL Satis Müdürü Murat Erturan ve Satis Ekibi tarafindan düzenlenen seminerde, MAKEL Sirketler Grubu'nun bugün ulastigi nokta ve faaliyetlerinin anlatildigi görsel bir tanitim yapildi. Istanbul B.Çekmece'de 45.000 m2 alan üzerinde kurulu üretim tesislerinde kullanilmakta olan dünyanin önde gelen teknolojileri ve üretim kalitesi ve hizini en üst düzeye çikaran otomasyon makinalari hakkinda bilgiler verildi. Seminerde daha sonra MAKEL markali Lillium Kare, Lillium Natural Kare, Rose Plus yeni anahtar-priz serileri, elektronik elektrik sayaçlari, reaktif güç kontrol rölesi, sigorta, sigorta kutulari, grup priz ürünleri hakkinda detayli bilgiler verilerek, rakip ürünlere kiyasla MAKEL ürünlerinin üstünlükleri numune ürünler üzerinde ayrintili olarak açiklandi. Seminer sonrasi hep birlikte aksam yemegi yendi.
Günün sonunda katilimcilar, MAKEL ürünlerinin ulastigi kalite seviyesi, estetik (asanmlar, montaj kolayligi ve MAKEL'in kendilerine gösterdigi yakinlik konusunda duyduklan memnuniyeti dile getirdiler ve kendileri için özel hazirlanan promosyon malzemelerinin takdimi sonrasinda seminer sona erdi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol