Lüleburgazspor Kirklareli'den 1 puan ile ayrildi

TFF Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Lüleburgazspor takimi dün Kirklareli Atatürk Stadyumunda, Kastamonuspor ile karsi karsiya geldi. Oldukça soguk ve rüzgârli bir havada oynanan mücadelede her iki takimda topu kontrol etmekte güçlük yasadi. Kirklareli Atatürk Stadyumunda oynanan mücadeleyi izlemeye Lüleburgaz Kaymakami Cemalettin Yilmaz, Lüleburgazspor Kulübü Baskani Siyami Aslan, Lüleburgazspor Kulübü yöneticileri ve az sayida taraftar katildi. Saat 13.30'da Kirklareli Atatürk Stadyumunda oynanan karsilasmayi hakem Osman Ender yönetirken, yardimci hakemler ise M. Taner Demir, Ömer Turhan ve  Serkan Keles isimlerinden olustu.
Lüleburgazspor takimi mücadeleye 1-Oguzhan Yavuz, 4-Mert Çiftçi, 8-Levent Tabak, 11-Selim Deniz Peker, 20-Yunus Aydin, 22-Ender Acar, 23-Ziya Istek, 54-Sercan Sevinç, 77-M. Ali Yenilmez, 91-Ercüment Atakli ve 93-M. Enes Sigirci on biriyle çikarken, yedekler ise 13-Ogün Çebi, 7-Ihsan Kürüm, 21-Süleyman Can, 27-Dogukan Demir, 37-Yunus Topçu, 39-Onurhan Seven ve 92-Cenk Demirel isimlerinden olustu. Rakip takim Kastamonuspor ise sahaya 1-Ahmet Ölçen, 2-Yasin Öztop, 3-Mesut Okumus, 4-Ali Aydin, 5-Varol Kamsiz, 6-Serhat Mermer, 7-Emrah Çofa, 8-Ugur Yalçin, 9-Gökhan Güney, 10-Muhammet Sak, 11-Resul Demir on biriyle çikarken, yedekler ise 12-Hüsrev Kop, 13-Haydar Kuvvet, 14-Ugur Keskin, 15-Ibrahim Özgen, 16-Ufuk Es, 17-Abdulkadir Kaplan, 18-Dogancan Memicil isimlerinden olustu.
Mücadeleye hizli baslayan Lüleburgazspor rakip kalede gol yollari aradi. Rüzgârin etkisiyle istedigi futbolu oynayamayan her iki takimda 90 dakika boyunca zor anlar yasadi. Lüleburgaz'dan gelen 60 yakin Lüleburgazspor taraftari soguk havaya ragmen 90 dakika boyunca takimlarini tribünde destekleyerek tezahüratlar yaptilar. Ilk yarisi 0-0 biten mücadelenin ikinci yarisinda da gol olmadi. Ligin son sirasinda bulunan Lüleburgazspor takimi 2 puanda Kirklareli'nde kaybederek sadece hattinda olan Lüleburgazspor takimi 2 puanda Kirklareli'nde kaybederek 20 puanla 15. sirada kaldi. Kastamonuspor takimi ise deplasmandan 1 puan ile dönerek puanini 34'e yükseltti.
23. haftada Kirklareli Atatürk Stadyumunda Kastamonuspor ile karsi karsiya gelen Lüleburgazspor takimi 24. hafta maçinda ise Elazig Belediyespor ile karsilasacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol