TMO Şube Müdürlüğü'ne atanan Ali Çetin'e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Birgün ve Yönetim Kurulu Üyeleri, randevulu gerçekleştirilen buğday alımları hakkında bilgi aldı.
TMO Lüleburgaz Şube Müdürü Ali Çetin, Lisanslı Depoculuk silolarının dolmasını bekledikten sonra TMO'da alımlara başladıklarını söyledi.
Mesai gözetmeksizin çalıştıklarını ve randevulu alımlar sayesinde problem yaşanmadan üreticilere hizmet verdiklerini de vurgulayan TMO Lüleburgaz Şube Müdürü Ali Çetin; "Buğday fiyatları kalitesine göre en düşük bir tonu 765 TL ve en yüksek 920 TL arasında değişim gösteriyor. Üreticilerden buğday teslimlerinde TC numarası ve Ofise bağlı aktif banka hesap numarası istiyoruz. Bunlar yeterli oluyor" dedi.
Karşılıklı sohbetin ardından Lüleburgaz Ziraat Odası Başkanı Şener Birgün ve Yönetim Kurulu, TMO Lüleburgaz Şube Müdürü Ali Çetin ile birlikte buğday alımı yapılan alanda incelemelerde bulundu.
Ziraat Odası Heyeti'nin sorun yaşayıp yaşamadıklarını sordukları üreticilerde buğday teslim ederken sorun yaşamadıklarını ve hizmetlerden memnun olduklarını söylediler.
Lüleburgaz Ziraat Odası'ndan Yeni TMO Müdürü'ne ziyaret
Lüleburgaz Ziraat Odası Başkanı Mustafa Şener Birgün, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Lüleburgaz Şube Müdürü Ali Çetin'i ziyaret etti
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol