Liseler arasi kiz voleybol grup maçlarinda geçtigimiz gün oynanan karsilasmada Kiz Meslek Lisesi ile Ticaret Lisesi karsi karsiya geldi. Final tadinda geçen maçtan Elif Kaya'nin koçluk yaptigi Kiz Meslek Lisesi ögrencileri, uzatma setinden galip ayrilarak maçi kazanmayi basardilar. Maçin bashakemi Soner Yeler'di.
Salona iki takim su altilar ile çiktilar.
Kiz Meslek Lisesi: Mine, Yeliz, Bediha, Büsra, Hanife, Pelin
Yedekler: Öznur, Senem, Büsra, Koç: Elif Kaya
Ticaret Lisesi: Sibel, Ipek, Ekin, Aylin, Ipek(c), Çigdem Koç: Ali Küçükdemirci
Maçtan Notlar: Ilk setin baslarinda ortada bir oyun izledik. Iki takimda iyi servislerle ve akilli alinan bireysel sayilarla puan kazandi. Ilk teknik molaya Kiz Meslek Lisesi 8-6 kazanmayi basardi. Ilk teknik molanin ardindan, aldigi sayilarla alti sayilik bir fark yakalayan Kiz Meslek Lisesi ögrencileri Koç Ali hocayi mola almak zorunda biraktilar. Bu moladan sonra ise Ticaret Lisesi kaptani Ipek basarili oynamaya basladi.
Rakip oyuncularin arkasina asirtma toplariyla aldigi sayilar ile hocasi Ali Küçükdemirci'den alkis almayi basardi. Bu esnada hatan yapan ögrencilerini alkislayarak motive etme konusunda kararli olan Koç Elif Kaya bu kararinda basarili oldu. Ikinci teknik molaya yine Kiz Meslek Lisesi ögrencileri 16-12 galip girdi.
Ikinci teknik molanin ardindan Ticaret Lisesi kaptani Ipek'in attigi servislerin disari gitmesi ve Kiz meslek Lisesi ögrencilerinin hata yapmamasi sonucu ilk setin galibi 25-18'lik sonuçla Kiz Meslek Lisesi oldu.
Ikinci sette ise salonda, bambaska bir Ticaret Lisesi vardi. Kaptan Ipek'in sert servislerinin karsilanamamasi sonucu durumu 3 dakikada 7-0'a tasiyan Ticaret Lisesi ögrencileri ikinci setin ilk teknik molasina 8-1 önde girmeyi basardi. Bu moladan sonra ise toparlanmis bir Kiz Meslek Lisesi gördük. Ilk teknik moladan sonra durumu 10-10 beraberlige tasidilar. Durum çekismeli giderken salonun isiklari birdenbire azaldi.
Duruma Itiraz eden Elif Hoca Maçin bashakemi Soner Yeler'den oyunu durdurmasini istedi. Bashakem oyuna ara vermek zorunda kaldi. 10 dakikalik teknik arizanin ardindan oyun yeniden basladi. Bu esnada okuldan çikan Ticaret Lisesi ögrencileri de arkadaslarina destek vermeye geldiler.
Destegi arkasina alan Ticaret Lisesi ögrencileri çekismeli giden seti 25-22 kazanmayi basardilar. 3. ve 4. setleri paylasan kizlar, oyunu uzatma setine götürdüler. Final havasinda geçen maçtan uzatma setin de 15 sayiyi alan taraf ise Elif Kaya'nin ögrencileriydi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol