Lider Evrensekiz deplasmanindan da bos dönmedi

Kirklarelispor 22 Kasim Pazar günü Evrensekizspor ile Evrensekiz Belde sahasinda saat 14:00’da baslayan maçta rakibini 1-0 maglup etmeyi bildi. Her ne kadar sonuç 1-0 olsa da lider girdigi pozisyonlar golle sonuçlansaydi, çok farkli kazanirdi.

Maçtan Notlar;

Seremoni sirasinda 39 gençlik taraftarinin Istiklal Marsi söylemesi biraz saskinlik yaratti. Ama herkesin Istiklal marsimiza eslik etmesi büyük ilgi gördü. Kirklarelispor maça hizli basladi ve 3. dakikada Kadir ile net bir gol pozisyonuna girdi. Fakat bu pozisyondan yararlanamadi. Maçin basinda gol bulmak isteyen Kirklarelispor atak üstüne atak yapip baskisini iyice artirdi. 10 dakikada ceza sahasinda Deniz'e yapilan faul de hakem penalti noktasini gösterdi. Fakat önceden kalkan bir ofsayt bayragi vardi. Yan hakemin kaldirmis oldugu ofsayt bayragini orta hakem geç fark etti ve penaltiyi iptal etti. Üç dakika sonra defansin arasina iyi kosu yapan Kirklarelispor'un 10 numarali futbolcusu Deniz ,kaleciyle karsi karsiya kaldi ve kalecinin üzerinden asirtarak topu aglara gönderdi, durum 1-0 oldu ve Kirklarelispor bu golle derin bir nefes aldi. Golden sonra daha arzulu oynayan lider bir gol daha atti. Fakat yine yan hakem bayragini kaldirarak, golü ofsayt dolayisiyla iptal etti. Oyunu kendi yari sahasinda kabul eden Evrensekizspor, topla çikmakta oldukça zorlandi. Ilk ataklari 30. dakikada geldi. Fakat o top da defansin kontrolü ile disari çikti. Sayisiz gol pozisyonuna giren Kirklarelispor bir gol daha kaçirdi. Bu goller olsaydi ilk yariyi farkli kapatirdi. Ilk yarinin sonlarina dogru Kadir pozisyona girdi. Bu pozisyon direge çarparak Evrensekizspor 'lu oyuncular tarafindan uzaklastirildi. Soyunma odasina moralli giden lidere bir güzel haberde Yildirimspor'dan geldi. Kendi sahasinda Babeskispor ile karsilasan Yildirimspor ilk yariyi 1-0 önde kapattigi haberi geldi. Bu habere sevinen Kirklarelisporlu futbolcularin morali daha da yükseldi. Taraftarlarda bu duruma sevinirken Evrensekiz caddelerinde marslar söyleyip eglendiler.

Ikinci yariya çok yüksek bir moralle baslayan lider yine oyunda üstünlük sagladi. Baskisini artiran Kirklarelispor bir sagdan bir soldan sayisiz gol pozisyonu yakaladi. Bu pozisyonlari harcayan Kirklarelispor Evrensekizli seyircileri gaza getirdi. Maç basindan beri susan Evrensekizliler maçin son bölümlerinde tezahürat yapmaya basladilar. Iki dakika süren taraftar toplulugu takimlarinin kötü oynamasi sonucu sustular ve maçtan ilgilerini çektiler. Maçin 78.dakikasinda hakem skandali yasandi. Sag taraftan köse vurusu kullanan Kirklarelispor, Kadirin pasina kosan Eray orta yapti fakat yan hakem pozisyonda yetersiz kaldi. Kadir’in topa dokunmadigini Eray kendi kendine pas verdigini vurguladi. Böyle bir hata Evrensekiz seyircileri tarafindan da tepkiyle karsilandi. Son dakikalarda bir gol pozisyonu daha yakalayan Kirklarelispor da Melih kaleciyi çalimlayip topa vurdu. Herkesin gol gözüyle baktigi pozisyonda son anda Evrensekizli 4 numarali futbolcu tarafindan topu gol çizgisinden çikardi. Dönen topta Evrensekizspor'lu Sercan Kirklarslipor defansinin arasina iyi sarkti ve kaleciyle karsi karsiya kaldi. Kaleci Serkan bu kurtarisla maçi kurtardi ve maç 1- 0 Kirklarelispor’un galibiyeti ile sona erdi.

39 Gençlik heryerde

Kilometrede sinir tanimayan ve her maçta içerde ve deplasmanda Kirklarelispor’un yaninda olan 39 Gençlik grubu, bu maçta hem uzak hem de tehlikeli deplasman olmasina ragmen takimlarini yalniz birakmadi. Yaklasik 100 - 120 kisilik bir grupla maça gelen 39 gençlik grubu takimlarini maç boyunca destekledi. Maçtan sonra Kirklareli'de basta otobüsle sonra da zafer yürüyüsü yaparak büyük takdir topladilar. Halk tarafindan da el sallayarak karsilik aldilar. Dingiloglu Parki’nin önünden baslayan yürüyüs Cumhuriyet Caddesi istikametinde devam etti. “Her zaman Heryerde en büyük Kirklar” tezahüratiyla yapilan zafer yürüyüsü, Vilayet Meydani’nda Isktilal Marsi söyleyerek son buldu.

Kadrolar;

Evrensekizspor: 1- Salim Tenekecioglu, 2- Kenan Meriç, 3- Samet Karaagaç, 4- Resul Tezgel, 5- Onur Bayel, 6- Ibrahim Türk, 7- Ugur Özbay, 8- Anil Kusku, 9- Seçkin Tem, 10- Serkan Bilginer, 11- Sercan Akyol

Kirklarelispor; 39-Serkan Erbay, 2- Gökmen Güre, 3- Emre Danisan, 4- Tayfun Sen, 5- Hasan Can Özkan, 7- Eray Verep, 8- Ugur Çetinel, 9- Melih Yildiz, 10- Deniz Sert, 11- Kadir Yildirim.Gol: Deniz  Sert (Kirklarelispor) 13. dk.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol