Lezzet Noktasi açildi

Karalar AS. bünyesindeki Istranca Süt ÜrünlerI Lezzet Noktasi dün saat 11.00’da Kirklareli Belediyesi karsisindaki yerinde Kirklareli halkinin hizmetine girdi. Uzun bir zamandan bu yana ugras verilerek hazir hale getirilen ve dün Kirklareli Belediye Baskani Cavit Çaglayan tarafindan açilisi gerçeklestirilen Istranca Lezzet Noktasi’nin açilisi görkemli bir sekilde gerçeklesti.

Açilisa Kirklareli Belediye Baskani Cavit Çaglayan’in yani sira, Kirklareli Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Ertugrul Ziya Çetintas, Kirklareli Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu üyeleri, Kirklareli Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Üyesi ve Alkan Süt Ürünleri Yönetim Kurulu Baskani Cemalettin Alkan,  AKP Kirklareli Il Genel Meclis Üyesi Nihat Saglam, Kirklareli Belediye Meclis Üyesi Adem Sevim, Kirklareli eski belediye baskani Kadir Gökçe ve çok sayida kisi katildi.

Karalar As. Yönetim Kurulu Baskani Sebahattin Karalar açilis öncesinde gerçeklestirdigi konusmasinda “Degerli Belediye Baskanim, degerli Oda Baskanim ve çok degerli hemsehrilerim, bildiginiz gibi Istranca  Köy Koop’tan Karalar As’ye bir yil önce geçti. Bir yil önce almis oldugumuz Istranca markasiyla süt ürünleri tesisimizin yatirimini iki ton yogurt üretimiyle aldik, 50 ton sür isleyecek duruma getirerek yatirimimizi tamamladik. Önümüzdeki günlerde fabrikamizin açilisini yapacagiz. Ilk merkezimizi, satis noktamizi Kirklareli’nde açalim istedik. Bundan sonra satis noktalarimiz artacaktir. Kirklareli’ndeki ikinci satis noktamizi otogarin içerisindeki dükkanlardan birinde açmayi planliyoruz. Daha sonra ise Trakya’nin su anda her noktasinda ürünümüz var, hedefimiz Trakya’nin tüm illerinde birer satis noktasi açmaktir. Bu bir baslangiçtir. Ilk subemizi açiyoruz. Ben Kirklarelili hemsehrilerimize hizmet vermekten gurur duyuyorum. Açilisimiza katildiginiz için hepinize tesekkür ediyorum.” dedi.

Karalar AS. Yönetim Kurulu Baskani Sebahattin Karalar’in ardindan ise bir konusma yapan Kirklareli Belediye Baskani Cavit Çaglayan “Kirklarelimizin degerli ve nadir girisimcilerinden Sebahattin bey’in Istranca gibi gruplasmis, markalasmis süt ürünleri üzerinde bir fabrikayi ve sirketi devralmasi ve bunu gelistiricegine olan inacimizi da hala korumaktayiz. Su ana kadar yaptigi girisimler ile gerek fabrikayi gerekse satis magazalarini, ve satis alanlarini gelistirme girisimini takdirle karsiliyoruz.

Istranca da bundan sonra Kirklareli’ndeki markalasmis ürünler arasinda Türkiye çapinda yerini alacaktir. Kendisine basarilar diliyor, hayirli olmasini temenni ediyorum.” dedi.

Kirklareli Belediye Baskani Cavit Çaglayan’in konusmasinin ardindan ise is yerinin açilisi kurdelasi Kirklareli Belediye Baskani Cavit Çaglayan, Kirklareli Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Ertugrul Ziya Çetintas ve Karalar AS. Yönetim Kurulu Baskani Sebahattin Karalar tarafindan kesilerek davetlilerin alkislari arasinda Kirklareli halkinin hizmetine girdi.

Açilisi kurdelasinin kesilmesinin ardindan ise davetliler içeriye girerek dükkani gezdiler. Açilisa katilan davetlilere Istranca ayrani ve Istranca süt ürünlerinden ikram edildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol