Toplantının işleyişi hakkında açıklama yapan İl Müdürlüğü; “3.02.2017 Tarihinde Pınarhisar Kurudere köyüne gidildi. Köy Muhtarı ve köy halkına Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar, Sulama ve Genç çiftçi projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda Ekonomik Yatırımlar ve Genç çiftçi projelerine başvuru şekli ve değerlendirmelerin nasıl yapıldığı anlatıldı.
Ekonomik yatırımların her yıl tebliğ edildiği Genç çiftçi projelerinin 2017-2018 yıllarında da proje başvurularının kabul edileceği ve projelere başvuru sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar anlatılarak, toplantı sonlandırıldı” ifadeleri yer aldı.
Kurudere Köyü bilgilendirildi
Kırklareli Gıda, Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğü,“Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar, Sulama ve Genç Çiftçi Projeleri Hakkında Bilgilendirme Toplantısı” Kurudere Köyünde gerçekleştirdi.
çok guzel kuru dere tm yatırım yaplacak köy yeni baraj yapılıyor bildiğim kadar
barajdan önce adı kurdere barajdan sonra suludere yapın.