Kırklareli'de Kurban Bayramı kapsamında düzenlenen bayramlaşma programı Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleşti. Bürokratlar, askerler, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütlerinin buluştuğu bayramlaşma programı bu yılda birlik ve beraberliğin sergilendiği görüntülere sahne oldu.
Mübarek Kurban Bayramı kapsamında ilimiz Kırklareli'de bayramlaşma programı Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleşti.
Bayramlaşma programına Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, AK Parti Kırklareli Milletvekili Av. Şenol Gürşan, CHP Kırklareli Milletvekili Av. Turgut Dibek, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Sinan Yayla, Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Özer Lütfi Mor, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş, bürokratlar, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve üyeleri katıldı.
Kurban Bayramının ilk günü gerçekleştirilen bayramlaşma programında Halk Eğitim Merkezi'nde bir araya gelen protokol kendileri için hazırlanan masalarda yerlerini aldıktan sonra birbirlerinin bayramını tebrik etti.
Bayramların küskünlüklerin unutulduğu, birlik ve beraberliğin ve paylaşma duygusunun vurgulandığı özel günler olduğu bilinci ile bu yılda Halk Eğitim Merkezi'nde bayramlaşma programına katılanlar, birbirlerine rakip siyasi parti temsilcilerini birlikte görme fırsatı buldular.
Saat 12.30'da gerçekleşen Bayramlaşma programında masalarda yerini alan protokol üyeleri ve davetlilere çeşitli ikramlarda da bulunuldu. Kurban Bayramı dolayısıyla etli pilav, ayran ve tatlı olarak ta baklava ikram edilen davetliler ikramların ardından buradaki bayramlaşma programının sona ermesi ile Halk Eğitim Merkezi'nden ayrıldı.
Kurban Bayramı dolayısıyla Kırklareli Valiliği'nce Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda gerçekleşen Bayramlaşma Programının ardından Kırklareli Valisi Mustafa Yaman ve beraberindekiler, Çocuk Yuvası - Kız Yetiştirme Yurdu ve Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek bayramlaştılar.
Program kapsamında ayrıca, 25 Mayıs 1990 tarihinde Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde şehit olan Jandarma Onbaşı Bora İnkaya'nın ailesi evinde ziyaret edilerek bayramlaşma yapıldı.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol