Kültür Merkezi Sezona 2-0 yenik basladi

Enis Talas’in gösterisinin iptal edilmesinden sonra yine ayni sebeple Denizaltinda Alti Tahammülfersa tiyatro oyunuda iptal edildi. 
21 Ekim Persembe gecesi Kirklareli Kültür Merkezi’nde Enis Talas’in gösterisi halkin ilgisizliginden dolayi iptal edilmisti. Yapilan açiklamada halkimizin gösteri biletlerine ilgisiz kaldigi ve bu yüzden ilerleyen bir tarihe ertelendigi belirtilmisti. 
Günler öncesinden herkesin hem fikir oldugu bir konu ise Kültür Merkezi’ni Kirklareli halkinin dolduracagi ve bir çok kisinin yer kalmayacagindan dolayi gösteriyi izleyemecegi düsünülüyordu. Gösteri gecesi geldiginde görüldü ki Kirklareli halki gösteriye yeterli ilgiyi göstermedi. Ardindan 24 Ekim Pazar günü saat 20:00’de sahnelenecek olan Istanbul Kraliyet Tiyatrosu oyuncularinin sergileyecegi Denizaltinda Alti Tahammülfersa tiyatro oyunu da ayni sebepten dolayi iptal edildi. Bir hafta içinde 2 önemli gösterinin vatandaslarimizin biletlere ilgi göstermemesinden dolayi iptal edilmesi kafalarda soru isareti birakti.  

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol