Kiyiköy'e turist akini

Ilimize bagli Igneada ile birlikte en büyük turistik yerlesimlerinden olan Kiyiköy, bu yil yerli ve yabanci turistlerin akinina ugramis durumda. Yasanan ekonomik krizin de etkisiyle Ege ve Akdeniz sahilleri bos kalirken, Igneada ile birlikte Istanbul’un banliyösü olarak gösterilen Kiyiköy’de yerli turist patlamasi yasanmis durumda.

Istanbul’a yakinligi ile bilinen ve bakir güzelligi ile dikkat çeken Kiyiköy, Papuç ve Kazan Dereleri’nin arasinda yer alan sirin bir Karadeniz kasabamiz.

Yaz sezonunun ortalarina geldigimiz su günlerde yerli ve yabanci turistlerin bir numarali mekani haline gelen bu güzel sahil kasabamizda hotel, motel ve pansiyonlarin hinca hinç dolmasi da beldeye gösterilen ilgiyi belgeliyor.

Kiyiköy’e tatile gelen yerli turistlerin büyük çogunlugunun geçen yillarda  Ege ve Akdeniz sahillerine gittigi, fakat yasanan ekonomik kriz ile özellikle Istanbullu’larin yakin turistik mekanlari seçtigi en büyük söylentiler arasinda.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol