AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor’un son haftalardaki başarısını tebrik ederek takıma önemli bir destek sundu.
Dağtaş, Bursaspor karşısında alınan değerli galibiyetin ardından teknik ekip ve futbolcularla bir araya geldi. Ziyarette, yeşil-beyazlıların sahadaki mücadelesini takdir eden Dağtaş, futbolculara moral verirken, önümüzdeki günlerde oynanacak Kahramanmaraş İstiklal maçı öncesi 30 bin TL galibiyet primi açıklayarak takıma ek motivasyon sağladı.
Takımın her geçen gün yükselen performansına dikkat çeken Dağtaş, “Kırklarelispor’umuzun şehrimizi en iyi şekilde temsil ettiğini görmek bizler için büyük bir gurur. Sporcularımızın azmi ve kararlılığıyla başarıların devam edeceğine inanıyorum. Bu prim desteği de onların sahadaki mücadelesine katkı sağlasın istedik,” dedi.
Yeşil-beyazlı futbolcular ve teknik ekip, verilen destekten ötürü teşekkür ederek hafta sonu oynanacak kritik karşılaşmaya daha güçlü hazırlanacaklarını belirtti.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol