TFF Spor Toto 2. Lig Kirmizi Grupta mücadele eden yesil beyazli ekibimiz Kirklarelispor Pazar günü Kirklareli Atatürk Stadyumunda grubun lideri Bandirma spor takimi ile karsi karsiya geldi. Kirklareli Atatürk Stadyumunun tamamini dolduran Kirklarelispor'lu taraftarlarin büyük destegiyle oynanan karsilasmada Kirklarelispor takimi Bandirma spor'a sahayi dar etti. Rakibe tek bir pozisyon bile vermeyen Bilgin Erdem'in ögrencileri 90 dakikalik mücadele sonunda taraftardan tam not aldi. Girdigi birçok gol pozisyonundan yararlanamayan yesil beyazli ekip Kirklarelispor, mücadelenin 52. Dakikasindan sonra rakip takim oyuncusunun ikinci sari karttan kirmizi kart görmesi sonucunda, mücadele sonuna kadar 10 kisiye karsi oynadi. Kirklarelispor takimi mücadelenin 75. Dakikasinda kazandigi penalti vurusunu da gole çeviremedi.
Rakip takimin Kronikler taraftar grubu da takimlarini yalniz birakmayarak, Kirklareli Atatürk Stadyumunda mücadeleyi izledi. Son derece heyecanli geçen mücadelede Kirklarelispor takiminin oynadigi sözlerle ifade edilemeyecek güzellikteki futbol karsisinda rakip takimin seyircisi sessizlige büründü.
Buna ragmen seyirci tarafindan büyük begeni toplayan Kirklarelispor Play-Off sansini önümüzdeki haftalara birakti. Play-Off sirasindaki takim ile arasinda hala 1 puan fark bulunan yesil beyazli ekip geri kalan maçlar için umut verdi. Maç sonrasinda taraftarin görüsü ise "Böyle oynayin kazanmayin" yönünde oldu. Åzanssiz bir mücadelede kendi sahasinda 2 puan birakan yesil beyazli ekip bu hafta deplasmanda Eyüpspor takimi ile karsilasacak. Kirklarelispor kendi sahasindan aldigi 1 puan ile 41 puana yükselirken, Bandirma spor ise 50 puana ulasarak liderligini sürdürüyor.
Kirklarelispor takimi sahaya 74-Alisan Åzeker, 5-Taner Araz, 9-Recep Serkan Çetintas, 10-Yunus Içuz, 11-Serkan Turhan, 16-Osman Alptekin, 27-Emrah Aksit, 37-Murat Tiraki, 41-Lokman Akyildiz, 66-Enis Çeliksu, 89-Serkan Sözmen on biriyle çikti. Yedekler ise 91-Baris Baskan, 8-Hüseyin Akoglu, 21-Yavuz Ayazoglu, 22-Göksel Ergün, 77-Hasan Erdi Aslan, 90-Sercan Kütmür ve 99-Serdal Alan isimlerinden olustu.
Devre arasinda Kirklarelispor takimina transfer olan ve yesil beyazli forma ile ilk maçina çikan Emrah Aksit kart cezalisi Hasan Can Özkan'in yoklugunu aratmadi. Oynadigi güzel futbol ile begeni toplayan Aksit ilerleyen haftalar için umut verdi. Eski takimina karsi mücadele eden orta saha oyuncusu Yunus Içuz'da Bandirma spor maçinda en iyi maçlarindan birini oynadi. Mücadeleci ve hirsli oyunuyla dikkat çeken Içuz formanin hakkini verdi. Osman Alptekin ile Serkan Sözmen'de Bandirma spor maçinda en iyi mücadele eden oyuncular arasinda yer aldi. Oynadiklari futbol ile taraftarin büyük alkisini alan ikili 90 dakika boyunca en iyi sekilde mücadele etti.
Can "Iyi oynadik fakat kazanamadigimiz için çok üzgünüz"
Mücadele sonrasinda görüslerini aldigimiz Kirklarelispor Kulübü Baskani Volkan Can sezonun en iyi maçini oynadiklarini fakat kazanamadiklari için üzgün olduklarini dile getirdi. Can konu ile ilgili olarak yaptigi konusmada su sözleri dile getirdi.
"Takimimiz mücadeleye çok iyi hazirlanmis. Ben tüm oyuncu kardeslerimi ve teknik heyeti kutluyorum. Bugün buradan galip ayrilip, taraftarimiza galibiyet armagan istedik ama olmadi. Play-Off sansimiz hala devam ediyor. Bugün bizleri yalniz birakmayan ve 90 dakika boyunca takimimiza büyük destek veren Kirklarelispor seyircisini kutluyorum. Lider takima pozisyon vermedik. Tek kale bir maç oldu. Play-Off sansimizi önümüzdeki haftalara biraktik" Dedi.
Spor Toto 2. Lig Kirmizi Grup'ta mücadele eden Kirklarelispor'un kulüp baskani Volkan Can, "Bandirmaspor karsilasmasini kazanamadigimiz için çok üzgünüz" dedi.
Erdem "Recep günah keçisi olmamali"
Bandirma spor karsisina son derece iyi hazirlanmis hirsli bir kadro çikaran Kirklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem 75. Dakikada penalti kaçiran tecrübeli oyuncu Recep Serkan Çetintas ile ilgili konusarak, Recep Serkan Çetintas'in günah keçisi olmamasini dile getirdi.
Erdem maç sonrasinda konu ile ilgili olarak su açiklamayi yapti.
"Takim oyuncularimin hepsini cani gönülden kutluyorum. Bugün burada herkes gördü ki lidere tek bir pozisyon bile vermeyen, canla basla mücadele eden bir Kirklarelispor izledik.
52. dakikadan itibaren 10 kisiye karsi oynadik. Kaçirdigimiz birçok pozisyon var. 75. Dakikada kazandigimiz penaltiyi gole çeviremedik. Recep Serkan Çetintas günah keçisi olmamali. Çetintas'in sahadaki oyununu bugün herkes gördü. Dünyada final maçlarinda penaltilari kaçiran oyuncular var. Futbolcuya destek olmamiz lazim. Üç tane penalti atarken Recep iyiydi. Åzimdimi kötü oldu. Bunlari da düsünmek lazim, takim elinden gelen her seyi yaparak lider bir takima kesinlikle üstünlük sagladi. Maçin hakki bu olmamaliydi. Gerçekten üzüntülüyüz. Ilerleyen haftalarda kendi evimizde kaybettigimiz 2 puani telafi ederek Play-Off'lara kalmayi hedefliyoruz" dedi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol