Babaeski Ilçesi'nde ve çevresinde yayinlanan "Ülkü Tirpanci ile 90 Dakika" Spor Programi'nin bu hafta ki konuklari lider Kirklarelispor Kulübü'nün Baskani, Genel Kaptani ve Teknik heyeti oldu.
Yerel Radyo Soylu FM, gün içindeki yaptigi yayin akislarini zenginlestirip, gelistirmek için çesitli Sosyal, Sportif, Magazin, Kültürel ve Sanatsal etkinliklere yer vermeye devam ediyor. Kirklareli Süper Amatör Küme Futbol Liginde çok iyi bir baslangiç yapan ve 9'uncu haftayi da Lider olarak bitiren Kirklarelispor'un Kulüp Baskani Volkan Can, Genel Kaptan Bahadir Sucuoglu ve Antrenör Bilgin Erdem, spor programinda" eski milli hakem Ülkü Tirpanci'nin sorularini yanitladilar.
Kirklareli Bölgesinde oynanan Türkiye 3. Futbol Ligi, Süper Amatör, 1. Amatör, 2. Amatör, Gençler Futbol ligleri maçlarinda, düzeyli ve tarafsiz bir sekilde yorum yapan Türk Futbolunun 45 yillik tecrübeli ismi, yillarin spor adami Ülkü Tirpanci, bu hafta spor programinda farkli konuklari agirlamanin onurunu yasadi.
Tirpanci, Kirklareli Süper Amatör Futbol Ligi'nde, 23 puanla 9'uncu haftayi da namaglûp unvanla Lider olarak bitiren Yesil-beyazli takimin Kirklareli Ilini en iyi sekilde temsil ettigini belirterek, sunlari kaydetti.
"Lider Kirklarelispor'da suan Yönetim ve teknik heyet olarak çok iyi bir ekip olusmus. Sanki sehir de ki tüm sporseverler Kirklarelispor için tek yumruk haline gelmis. Gördügümüz gibi bu da takimda hakli olarak bugün basariyi getirmistir. "
Hedeflerinin 2'inci Türkiye Profesyonel ligi oldugunu belirten, Kirklarelispor Kulüp Baskani Volkan Can ise programda sunlari söyledi.
"Sezon basinda, Yönetim olarak Antrenörümüz Bilgin Erdem'e tam yetki vererek takim olarak çok iyi bir ekip olusturduk. Bildiginiz gibi suan ligde namaglûp unvanla lider durumda olan basarili bir takimiz. Kirklareli'nde suan iyi bir hava yakaladik.
Hedefimiz büyük eski günleri tekrar Kirklareli halkina yasatmak istiyoruz. Ben sizlerin araciligi ile buradan Sayin Valimiz Cengiz Aydogdu'ya, Kirklareli Milletvekilimiz Sayin Ahmet Gökhan Sariçam'a ve çok degerli Belediye Baskanimiz Cavit Çaglayan’a, Kirklarelispor'a vermis olduklari desteklerinden dolayi çok tesekkür ediyorum."
Canli yayini dinleyen, Babaeski Volkanspor Kulüp Baskani ve Trakya Man Bölge Bayii Sahibi Kenan Özkan, Kirklareli Spor Kulüp Baskani Volkan Can, Genel Kaptan Bahadir Sucuoglu, Antrenör Bilgin Erdem ve Ülkü Tirpanci'ya program sonrasi Mihrabad Cafe'de bir aksam yemegi verdi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol