Kırklarelispor akşam yemeğinde bir araya geldi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden, Trakya'nın tek profesyonel takımı temsilcimiz Kırklarelispor,
Perşembe akşamı saat 19.00'da akşam yemeğinde bir araya geldi. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, takımın birlik ve beraberliğinin hiç bozulmadığını, yaşanan kötü süreci en kısa sürede atlatarak yeniden toparlanmak adına böyle bir yemek düzenlediklerini, Kırklarelispor ailesinin her daim bir arada olduğunu ifade etti

Temsilcimiz Kırklarelispor'un Spor Toto 2. Lig'de aldığı kötü sonuçların ardından morali dibe vurdu. Takımın birlik ve beraberliğini yeniden toparlamak, Kırklarelispor'un en kısa süreçte yeniden ayaklanmasını sağlamak adına futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler bir araya geldi. Geçtiğimiz Perşembe akşamı saat 19.00'da gerçekleşen akşam yemeğinin, takımın moralini yükseltmek amacıyla olduğunu ifade eden Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, son bir haftalık sürecin herkes için bir kâbus olduğunu, bundan kurtulabilmek adına böyle bir akşam yemeği düzenlediklerini, Kırklarelispor adına ter döken herkesin böyle bir morale ihtiyacı olduğunu belirtti. Can, Kırklarelispor'un bu hafta oynayacağı Pendikspor maçı öncesinde bir arada yenen bu yemeğin maçta tüm takıma büyük moral olacağını, takımın toparlanması adına herkesin nefes almaya ihtiyacı olduğunu ve düzenlenen bu yemekle herkesin derin bir nefes aldığını vurguladı.
"Tüm takımı yemekte bir araya topladık"
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, takım olarak bir araya gelmenin her açıdan onları rahatlattığını ifade ederek; "Düzenlenen böyle bir akşam yemeğine, Kırklarelispor çatısı altında bulunan herkesin ihtiyacı vardı. Son haftalarda yaşadığım kötü süreci atlatmak, önümüzdeki hafta oynayacağımız Pendikspor maçına daha sakin bir kafayla çıkabilmek adına böyle bir şey yaptık.
Fazlasıyla faydası olacağına inanıyorum. Futbolcularımızın yaşadıkları stres ve güvensizlik bir nebzede olsa azaldı. Bundan sonraki süreçte her şeyin yoluna gireceğine inanıyorum. Kırklarelispor öyle yada böyle bu ligde kalacak fakat bizim amacımız bunu en iyi şekilde gerçekleştirmektir. İnşallah önümüzdeki üç haftalık süreci en iyi şekilde atlatırız ve ligin ikinci yarısına bambaşka bir Kırklarelispor ile başlarız" dedi.
"Önümüzdeki süreç sancılı geçecek ama atlatacağız"
Başkan Can, alınan kötü sonuçların ardından toparlanma sürecinin çok sancılı geçeceğini belirterek; "Bu takıma gönül veren herkesin elinden gelenin en iyisini yapması gerekiyor. Söz konusu Kırklarelispor ise, bizler hiçbir şeyi yapmaktan kaçınmayacağız. Hedeflerimize doğru giden yoldan sapmadık, sapmayacağız. Önümüzdeki süreç Kırklarelispor adına sancılı ve sıkıntılı geçecek fakat herkes yapması gerekeni yaptığı takdirde bunu da aşacağımıza inanıyorum. Bugüne kadar kazanılan tüm başarılarımızda olduğu gibi bundan sonrada böyle olacak.
Kırklarelispor çok zor şartlar altında başladığı çıkışına, 2009 yılından bu yana hiç ara vermeden devam ediyor. 2. Ligde geçirdiğimiz üçüncü sezon olmasına rağmen ilk defa düşme hattında tehlike altında hissediyoruz kendimizi. Bu durumu daha önce hiç yaşamadık. Kırklarelispor daima büyük hedefleri olan ve belirlediği hedeflere her daim ulaşmayı başaran bir takım oldu. Gelecekte de bu böyle olacak. Çizdiğimiz yoldan bugüne kadar sapmadığımız gibi, bugünden sonrada sapmayacağız. Yaşanan sıkıntılar herkesi fazlasıyla yoracak ve yıpratacak fakat bu süreç herkes için aynı şekilde sancılı geçecektir. Kırklarelispor her zorluğa birlik beraberlik içinde göğü gerdiği gibi, yaşanan bu zor günlere de el ele, omuz omuza karşı durup aşacaktır.
Lig uzun bir maraton ve üç puanlık sistemde her zaman her şey değişebilir. Kırklarelispor'da da bunu değiştirebilecek potansiyel var. Alacağımız üst üste galibiyetler ile yine ligin zirvesine doğru tırmanacağız. Bunun için taraftarımızın da bize destek olması, Kırklarelispor'un her daim yanında olması gerekiyor. Takımımızın başarısı, Kırklareli'nin başarısı demek" diyerek sözlerine son verdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol