Spor Toto 2. Lig temsilcimiz
Kırklarelispor, Antalya-Belek'te
gireceği 18 günlük kampın startını bugün verecek. Kırklareli'de ki 3 günlük antrenmanın ardından bu sabah saat 05.00'da yola çıkan yeşil beyazlı ekip, ikinci yarıya tam anlamıyla hazır başlamak istiyor
İlk yarıda bir türlü istediğini bulamayan ve gözünün ikinci yarıda oynayacağı maçlara çeviren temsilcimiz Kırklarelispor, 18 gün sürecek kampın startını bugün verecek.
Antalya-Belek'te yoğun bir kamp dönemi geçirecek olan yeşil beyazlı ekip, bu sabah saat 05.00 itibariyle Antalya'ya doğru yola çıkacak. Kırklarelispor Yardımcı Antrenörü Fatih Bara, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, kamp sürecinde tüm eksikliklerini gidereceklerini, bunun için yoğun bir kamp geçireceklerini ifade etti. Bara, takım olarak bulundukları konumun kendilerini çok üzdüğünü, Kırklarelispor gibi kaliteli bir kulübün üst sıralara layık olduğunu belirtti.
"Tüm eksiklerimizi tespit
edeceğiz"
Özellikle ligin ilk yarısında yaptıkları hatalara düşmek istemediklerinin altını çizen Bara, "Bizim için önemli olan ligde daha alt sıralara düşmeden, hızlı bir şekilde yukarıya doğru tırmanmak. Ligin ilk 17 haftasında bunu bir türlü başaramadık. Hedefimiz ikinci yarıda, ilk yarıda yaptığımız hatalara düşmeden, üst sıralara doğru tırmanmak. Bu doğrultuda hem futbolcularımızla hem de teknik kadromuzla birçok toplantı yapacağız. İlk yarıda takımda eksik olanlar neler, ne yapmamız gerekiyor gibi soruların cevaplarını bulup, ona göre hareket edeceğiz" dedi.
"Hata şansımız yok"
Konuşmasına devam eden Bara, bulundukları konumun hatayı kabul etmediğini belirterek; "Özellikle ikinci yarıda oynayacağımız maçların telafisi daha zor. Bulunduğumuz grupta her takım birbirini yenebilecek güce ve kaliteye sahip. Buda bizim hata payımızın sıfıra inmesine sebep oluyor.
Bulunduğumuz konumda yapacağımız bir hata telafisi olmayan sonuçlara sebebiyet verebilir. Buna engel olabilmek adına, 18 günlük süreçte var gücümüzle çalışarak, takımımızın yukarıya doğru çıkış yakalamasını sağlayacağız. Özellikle evimizde oynayacağımız her maça mutlak galibiyet parolası ile çıkarak, misafir edeceğimiz hiçbir takıma puan kaptırmak istemiyoruz" ifadelerine yer verdi.
"Taraftarımıza çok iş düşüyor"
Sözlerine son vermeden önce, Kırklarelispor'un evinde oynayacağı maçlarda taraftar desteğine çok fazla ihtiyaç duyacağının altını çizen Bara, "Bizim için en önemli nokta evimizde oynadığımız maçlarda puan kaybı yaşamamak. Çünkü Kırklarelispor, deplasmanda iyi oynayan, puan kazanabilen bir takım.
Eğer evimizde oynadığımız maçlarda da puan kaybetmezsek, takımımız layık olduğu yere gelecektir. Bu noktada futbolcularımıza olduğu kadar taraftarımıza da iş düşüyor.
Taraftarımızın sahada mücadele eden futbolcularımıza destek olmalarını, evimizde oynayacağımız maçlarda bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz" diyerek sözlerini sonlandırdı.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol