Kırklareli’nden deprem bölgesine gönül köprüsü

Paylaşmanın en anlamlı olduğu Kurban Bayramı vesilesiyle Kırklareli’nden deprem bölgesinde gönül köprüsü kuruldu. Kırklareli Valiliği koordinasyonu ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, bağışlanan kurbanlıkların deprem bölgesinde ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağladı.



Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birisini yaşatan deprem bölgesine kurban bağışı kampanyası yürekleri ısıttı. 157 küçük baş, 13 büyük baş hayvanın deprem bölgesine kurbanlık olarak bağışlanmasıyla, gelenek ve göreneklerimiz yaşatılmaya devam etti. Kardeşliğin araya giren mesafe ile unutulmadığını bir kez daha gösteren Kırklareli halkı, kurbanlık bağışları ile deprem bölgesindeki kardeşlerini unutmadığını gösterdi.
“Teşekkürler Kırklareli”
Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, gerçekleştirilen bağışlar ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kırklareli Valiliğimizin koordinasyonunda Kırklareli muhtarlarına, halkına ve üreticisine teşekkürler deprem bölgesine kurban bağışı 157 küçükbaş 13 büyükbaş hayvanlarımız kurban edilip, etleri kavurma olarak deprem bölgesi illerimize gönderildi” sözlerini dile getirdi.
“Depremzede kardeşlerimiz için..”
Yapılan bağışların önemine vurgu yapan Kırklareli Valiliği, “Her günümüz bayram olsun diyen halkımızdan depremzede kardeşleri için canlı kurban bağışı olarak teslim aldığımız 13 büyükbaş ve 157 küçükbaşın kesimini gerçekleştirerek, deprem bölgesine etlerini kavurma olarak ulaştırıyoruz” dedi. (N.Şensöz)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol