Haber Merkezi
Kırklareli'nde bir çay bahçesindeki süs havuzunda 4 kişinin elektrik akımına kapılmasına ilişkin gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı.
Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı, dün Yayla Mahallesi'ndeki Mehmet Akyürek Yayla Parkı'nda meydana gelen olaya ilişkin işletme sahibi E.F'nin ardından işletme ortaklarından H.D. ile elektrikçi S.A, İ.A. ve E.P. hakkında soruşturma kapsamında gözaltına alınması kararı verdi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.
Savcılıktaki ifadelerinin ardından şüpheliler tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı. İşletme sahipleri E.F. ve H.D. ile elektrikçi S.A. ve İ.A. tutuklandı. Diğer şüpheli serbest bırakıldı.
4 kişinin tedavisi devam ediyor
Yayla Mahallesi'ndeki Mehmet Akyürek Yayla Parkı'nda 5 yaşındaki M.K. dengesini kaybederek süs havuzuna düşmüş, çocuğu kurtarmak isteyen çevredeki 3 kişi de havuza girerek elektrik akımına kapılmıştı.
Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ) ekipleri, havuzda yaptığı incelemede topraklamanın olmadığını tespit etmişti.
Elektrik akımına kapılan çocuğun tedavisi Tekirdağ Şehir Hastanesi'nde, 3 kişinin tedavisi ise Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sürdürülüyor.
Kırklareli Valisi Uğur Turan ile Belediye Başkanı Derya Bulut, hastanede tedavisi sürenleri ziyaret etti.
Bulut, yaralıların sağlık durumlarını yakından takip ettiklerini belirtti.
Yaralanan vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunan Bulut, "Çok şükür, genel sağlık durumlarının iyi olduğunu görmek hepimizi rahatlattı." ifadelerine yer verdi. (ÖNADIM GAZETSİ)
NE ARAMIŞTINIZ ?
ÇOK OKUNANLAR
-
“Kazakistan'dan daha fazla miktarda petrolü ülkemiz üzerinden dünya pazarlarına ulaştırmayı arzu ediyoruz”
15 May 2026 -
Lüleburgaz Belediyesi 15 bin fideyi vatandaşlarla paylaştı
15 May 2026 -
Demirköy Şampiyonluk Yolunda Taraftarını Bekliyor
31 May 2026 -
Uzunköprü’de Dallık Coşkusu Yarın Başlıyor
30 May 2026 -
“Türkiye'nin küresel rekabet gücünü artıracak düzenlemeleri yakın zamanda devreye almayı hedefliyoruz”
23 May 2026 -
Uzunköprü’de Üreticiler Dikkat! Tüm Köylerde İlaçlama Yapılacak
30 May 2026
ÇOK YORUMLANANLAR
-
Lüleburgaz'da Ücretsiz Yaz Kampı Heyecanı Başlıyor!
13 Haz 2026 -
Lüleburgaz Belediyesi 15 bin fideyi vatandaşlarla paylaştı
15 May 2026 -
Genç yetenekler ödüllerini aldı
15 May 2026 -
Çok Sesli Oda Müziği Topluluğu Müzikseverleri Büyüledi
15 May 2026 -
“Terör prangasından kurtulmamızla birlikte Türkiye’nin önünde yepyeni bir yol açılacaktır”
19 May 2026 -
“Türkiye ekonomisini şoklara karşı dirençli hale getirdik”
19 May 2026
Son Yorumlar
- \"KIRMIZI BUĞDAY AYRILMIYOR\": Teşekkürler Uşaktan selamlar doğrusunu öğrendim nihayet...
- Babaeski Kartalları’nda yeni yönetim belli oldu: Bu adamlar ne işe yapar yönetim de mütahit mi fabrika çalışanı mı...
- Yesilyurt Gazetesi sahibi Elmas Cankurt, oglunu evlendirdi: Heyy gidi rahmetli kadir gökçe belediye başkanıyken belediye salonundaki mütavazi düğünümüze davet e...


Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol