Türkiye Izcilik Federasyonu Kirklareli Il Temsilciligi tarafindan 16 yil önce Igneada’da baslayan izcilik kampi, bu yil da 22-29 Haziran 2009 tarihleri arasinda ayni yerde yapilmaktadir. Düzenlenen kampta verilen egitimler arasinda izcilik temel ve teknik bilgileri, dagcilik, deniz faaliyetleri, sportif etkinlikler, küresel çevre ve saglik konulariyla ilgili bilgi ve egitim çalismalari islenmektedir. 70 kisinin katilimda bulundugu kampa, Istanbul Büyükçekmece Izci Federasyonu izcileri, 27 Haziran Cumartesi günü nostaljik bir bulusma gerçeklestirecekler.
Düzenlenmis olan kamp, Kirklareli Il Temsilcisi Taner Ersen ve Türkiye Izcilik Federasyonu egitimci izci liderlerinden Cengiz Erden ile idare edilmektedir.
Kampta Bulgaristan Haskova sehrinden yedi bayan misafir izci bulunmaktadir.
Kampta enteresan olan, biri Bulgaristan’dan olmak üzere üç çift ikiz bulunmasidir. Doga ile bas basa muhtesem bir ortamda yapilan kampta, izciler harika vakit geçirdiklerini dile getirdiler.
Yapilan kampin kendilerine büyük deneyim oldugunu da dile getiren izciler, hem hos vakit geçirdiklerini hem de kendilerini kültürel ve sportif alanda gelistirdiklerini kaydettiler.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol