"Kırklareli adındaki AİLEM 2015 bizim yılımız olacak"

"2001 yılından günümüze Davamızın halka anlatılması sırasında, sloganlaşan ve ülke genelinde yapılan icraat ve yatırımlar ile "DURMAK YOK YOLA DEVAM" kalıplaşan     deyimi Kırklareli'nde siyasi rengi ne olursa olsun tüm hemşerilerime kabul ettireceğime yemin ediyorum. 2015 yılı Kırklareli adındaki ailem için hayırlar getirsin" sözleri ile AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler 2015 Yılı için dileğini ÖNADIM MEDYA GRUBU aracılığı ile Kırklareli kamuoyu ile paylaştı

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın "Büyük Türkiye" ideali ve halk odaklı hizmet stratejisinin ışığını yakarak yürüdüğü yolda olmaktan büyük gurur duyuyorum.
Makam ve Mevkiler dahil olmak üzere tüm isimlerin tarih sayfalarında kalmak için yarıştığı dünyada, Böylesi kutlu bir göreve işaret edilmekte diğer bir gurur nişanesi olarak duruyor Türkiye sevdamızı taşıyan davamızın üzerinde.
Bu kutlu yol, Türkiye'mizi aydınlıklara taşımak için gönüllü neferlerin bir bayrak koşusudur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun, 62'nci Hükümetimizin değerli Bakanlarının milli sınırları çizilmiş Ülkemiz için yaptıkları tam olarak işte budur.
Adalet ve Kalkınma Partisi, Halk iktidarının tüm devlet kademelerinde aktif bir şekilde hayat bulduğu, yönetim bakımından tüm idarecilerin ve yöneticilerin halk idaresi ile tayin edildiği, Cumhuriyetimiz ve Bağımsızlığımız için 2000 öncesi dönemi Türkiye adına bitirerek yeni ve aydınlık bir dönemin başlangıcını yapan bir devrim olarak çıkmakta karşımıza.
İnsanımızın emekli maaş kuyruklarında can verdiği,
Devlet adamlarının 3 - 5 Milyon LİRAYA Ülkemizin adını itibarsızlaştırdığı,
IMF kapılarında sabahlanıldığı,
kardeşin kardeşi kurşunladığı,
Eğitim yuvalarında siyasi istek ve ideolojilerle eğitim yaptığı,
Başörtüsü takanların dışlandığı,
Türk olmanın Kürtler, Kürt olmanın Türler tarafından hayıflandığı,
Mazlum insanların Trilyonlarca TL parasının hortumlandığı,
Medya patronlarının Başbakan atadığı,
Ordumuzda ve Devlet birimlerimizde çeteleşmiş ve vatana ihanet boyutlarındaki paralel örgütlerin palazlandığı kapkaranlık bir dönemi bitiren DAVA ADAMLARI İLE AYNI SAFTA YER ALMAKTAN büyük şeref ve onur duyuyorum.
Öz Kimliğimizi yansıtan;
Minareler süngü, kubbeler miğfer,
Camiler kışlamız, müminler asker,
Bu ilahi ordu dinimi bekler,
Allahu ekber,
Allahu ekber dizelerini okuduğu için 2002 öncesinin karanlık yapılanması tarafından zincirlerle frenlenmeye çalışılan,
ama halk iradesi ile günümüz Türkiye'sinde en yukarılara taşınan,
dünya tarihinin zaman içerisinde
Mustafa Kemal Atatürk,
Fatih Sultan Mehmet,
Kanuni Sultan Süleyman,
gibi Anadolu topraklarının gördüğü liderler olarak tarih sayfalarına altın harflerle yazacağı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği yolda,
Gösterdiği istikamette davamız uğruna bürokrasinin dik durmayanları yok ettiği savaş alanında
işaret edilmenin gururunu taşıyarak yer alacağıma söz veriyorum.
AK Parti Kurulduğundan beri Kırklareli'de bu teşkilatta yer almış, Partinin çeşitli kademelerinde görev yapan ağabey ve ablalarıma AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı için, Kırklareli için yeni bir dönemin başladığınıda ayrıca vurgulamak istiyorum.
Küskünlüklerin ve dargınlıkların bertaraf edilerek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu gibi devlet adamlarının yön verdiği istikamette çoğalarak yürümeye 2015 yılında yine devam edeceğiz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol