Kirklareli Üniversitesi Saglik Yüksek Okulu ögrencilerinden gazetemiz yazarlarindan Hatice Kunt'a anlamli ziyaret

Kirklareli Üniversitesi Saglik Yüksek Okulu ögrencileri Renklerin Insan Psikolojisi ve Ruh Sagligindaki Etkileri adi altindaki hazirlayacaklari kitap için gazetemiz yazarlarindan Hatice Kuntu ziyaret ettiler. Geçtigimiz günlerde gerçeklesen ziyarette okullarindaki ögretim görevlilerinin tavsiyesi üzerine Hatice Kunt ile gazetemizde ön görüsme gerçeklestiren ögrenciler, ayni zamanda renk uzmani olan yazarimizdan genis bilgiler aldilar.
Isil Genç, Erhan Dölkesen, Sevim Isbilir isimli ögrencilerin kendisinden bilgi almak istemelerini olumlu karsilayan Kunt "Kitabim daha yayinlanmamis olsa da gençlerimize gereken bilgileri vermek istiyorum. Bu durum beni çok gururlandiriyor. Biz büyükler olarak ilimize gelen her ögrenciye bir aile ortami olusturarak ögrencilerimize hos geldin demeliyiz. Özellikle sagliktaki gençlerimizin bir paylasima bir aile ortamina ihtiyaçlari vardir. Onlarin psikolojisinin en üst seviyede olmasina bizlerin yardimci olmasi gerekmektedir.
Ben ögrencilerimizin renklerle ilgili arastirmalarinda basarilar diliyorum. Elimden gelen her türlü yardimi yapmaya hazirim. Bir renk arastirma uzmani olarak gençlerimizin bu konuya yönelmeleri beni çok mutlu ediyor".
Daha sonra ögrencilerimiz Hatice Kunttan gereken bilgileri aldiktan sonra Hatice Kuntun ilgisinden dolayi çok sevinçli ve mutlu olduklarini dile getirdiler ve ögrenciler Hatice Kunt ile birlikte hatira fotografi çektirdiler. Hatice Kunt ile Renklerin Insan Psikolojisi ve Ruh Sagligindaki etkileri hakkinda gazetemizde ön görüsme gerçeklestiren ögrenciler, bundan sonra da gazetemiz yazari Hatice Kunt ile olan görüsmelerini gazetemiz tesislerinde gerçeklestirecekler.

Paylaş

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol