Geçtigimiz sezon Amatör Süper Lig’den Bölgesel Amatör Lige (BAL) çikan Kirklareli Sanayispor emektar kelecisi Erman Tutulmaz ile tecrübeli futbolcusu Ibrahim Sezen ile yeni sezon için henüz masaya oturmadi. Bu da futbol kulislerinde iki futbolcunun yeni sezonda kadroda düsünülmedigi seklinde yorumlaniyor.
Kirklareli Sanayispor iç transferde çogu futbolcusu ile yeniden anlasti. Ancak alinan bilgilere göre takimin deplasmanli Amatör lige çikmasinda büyük katkilari olan Erman Tutulmaz ve Ibrahim Sezen ile suana kadar hiçbir görüsme yapmamasi, yoksa bu sene DAL'nde düsünülmüyorlar mi sorusunu akillara getirdi. Ayrica bu iki oyuncu ile birçok Amatör takimin ilgilendigi de spor camiasinda biliniyor.
Bu iki futbolcunun akibetinin önümüzdeki günlerde kesinlesecegi bekleniyor.
Sercan'a Kirklarelispor kancasi
Gelecek sezon kadro iskeletini bozmak istemeyen Sanayispor Sercan Kütmür'ü elinden kaçirabilir. Geçtigimiz sezon üstün bir performans sergileyen Sanayispor'un genç kaptani Sercan’in Kirklarelispor'a transferi an meselesi. Kirklarelispor, Sercan Kütmür ile ilgili transfer girisimine basladi ve oyuncu ile ön görüsme yaparak bu ismi kadrosuna katma çabalarini yogunlastirdi. Futbolcunun yakin çevresinden edindigimiz bilgiye göre Kirklarelisporlu yöneticiler Sercan Kütmür ile bir araya gelerek genç futbolcuya transfer teklifi yapti. Ancak Sercan Kütmür kendisine 3 yil için teklif edilen 15 bin TL'yi kabul etmedi.
Genç oyuncu, Kirklarelispor'dan bir yilligina 7500 TL ve sezon sonunda transfer haklarinin kendisine verilmesini talep etti. Sercan’in bu talebinin, transferi simdilik zora soktugu kaydedildi. Bu transferle ilgili yeni gelismeleri de önümüzde günlerde siz okurlarimizla paylasacagiz.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol