Kirklareli Sakatlar Dernegi'nden tesekkür belgesi

Türkiye Sakatlar Dernegi Kirklareli Åzubesi'nin Halk Egitim Merkezi'nde (26 Aralik 2010) düzenledigi, Åzükrü Boyraz tarafindan gerçeklestirilen bilgilendirme konferansi katilimcilarina 7 Ocak Cuma günü birer tesekkür belgesi sundu. Dernek bürosunda gerçeklestirilen toplantida Kirklareli Gaziler ve Åzehit Aileleri Dernegi Baskani Hüsamettin Duman'a ve Kirklareli Anneler Dernegi Baskani Aynur Yadili'ya katilimlarindan dolayi tesekkür belgesi verildi.  Kirklareli Sanat Severler Dernegi adina da tesekkür belgesini Hakan Konyar aldi. Gazetemiz muhabirlerinden Erhan Baycan da katilimindan dolayi tesekkür belgesini aldi. Tesekkür belgesini katilimcilara Kirklareli Sakatlar Dernegi Baskani Irfan Özeklioglu verdi.
Özeklioglu yaptigi konusmasinda; "Belediye Kent Konseyi'nin Engelli Haklarini korumak amaciyla, 26 Aralik 2010 tarihinde genel baskanimiz da gelerek engelli Haklari hakkinda bir bilgilendirme konferansi yapti. 
Bu konferansa sivil toplum örgütlerinden de katilimcilar oldu. Biz de yönetim kurulu olarak konferansa katilanlar için bir tesekkür silti hazirladik ve belgelerimizi sunmak için bu toplantiyi gerçeklestirdik” dedi. Toplantida ilerleyen günlerde yapilacak ve yapilabilecek olan projeler de konusuldu. Valilik Binasi'na ve Belediye Binasi'na da özürlü vatandaslarin rahatça girebilmesi için de bir asansör yapilmasi dileklerinin oldugunu, bunu eski Valimiz Muuamer Musmal'a da ilettiklerini belirttiler. Özürlüler için yapilmasi gereken uygulamalarin bazilarinda geç kalindigini ve bir an önce baslamasi gerektigine de dikkat çekildi. Toplanti özürlü vatandaslarin sorunlari ele alindiktan sonra son buldu. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol