Kirklareli Sakatlar Dernegi'nden Il Emniyet Müdürü Behzat Canbazoglu'na ziyaret

Türkiye Sakatlar Dernegi Kirklareli Subesi yönetim kurulu üyeleri, dün Kirklareli Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoglu’na bir ziyaret düzenlediler.

Saat 14:00’daki ziyarete dernek sube baskani Irfan Özeklioglu, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Özbilen (Baskan Yardimcisi), Arif Uzunoglu (Sube Sekreteri), Bahadir Genim (Mahalli Sekreter), Savas Eskici (Yönetim Kurulu Üyesi) katildi.

Kisa bir tanismanin ardindan dernek baskani Özeklioglu, konusmalar esnasinda Kirklareli Emniyet Müdürlügü’nün basarili çalismalarini takdirle karsiladiklarini belirtti. Canbazoglu’da hem ziyaretten, hem de övgü dolu bu söylemlerden ötürü gelenlere tesekkür ederek, her zaman için en iyi sekilde görevlerini yapmaya çalistiklarini belirtti.

Daha sonra dernek yönetimi kendilerini Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoglu’na dernegin faaliyetleri hakkinda bilgiler verdi. Ziyaret iyi dilek ve temennilerin ardindan sona erdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol