Kırklareli SMMMO, CEBIT 2013'e gidiyor

Kırklareli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası     (Kırklareli SMMMO) Cuma günü gerçekleştirilecek CEBIT 2013 Fuarına 1 otobüs dolusu üyesi ile birlikte katılıyor. Kırklareli SMMMO üyeleri burada LUCA E-Fatura         seminerine katılacak

Kırklareli SMMMO, 45 üyesi ile birlikte İstanbul'da düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia 2013 Fuarındaki LUCA E-Fatura Seminerine katılacak. Seminere katılmak isteyen SMMMO üyelerinin bugün saat 17.00'a kadar Kırklareli SMMMO'ya başvurması gerektiği bildirildi.

Kırklareli SMMMO'nun yanı sıra Edirne ve Tekirdağ SMMMO'larının da katılacağı seminer 25 Ekim 2013 Cuma günü gerçekleştirilecek. 10.30 - 11.45 saatleri arasında gerçekleştirilecek seminere sunumu ile İstanbul SMMMO'dan Mali Müşavir ve LUCA NET Ürün Yöneticisi Cenk İçer katılacak. LUCA E-Defter ve E-Fatura Uygulamaları konusunda İçer, ayrıca öğleden sonrada 15.30 - 16.45 saatlerinde bir sunum daha yapacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol