Kırklareli, Ramazan ayının gelmesi sebebiyle düzenlenen iftarlardan birine daha ev sahipliği yaptı. İlimiz Pazarcılar Odası tarafından hazırlanan iftar yemeği Salı akşamı Kırklareli Polis Evi Sosyal Tesisleri'nde yapıldı.
Düzenlenen iftar yemeğine Pazarcılar Odası'ndan çok sayıda üye katılırken önemli isimler de bu iftar yemeğinde yer aldı. Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca'nın da katılım gösterdiği iftar yemeğinde çeşitli siyasi partilerin yetkili ve üyeleri ile oda başkanları bulundu. İftar yemeğine iftardan yaklaşık yarım saat önceden gelmeye başlayan misafirler, kapıda Kırklareli Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı. Oldukça kalabalık geçen iftar programında yaklaşık 350 kişilik yemek hazırlandı.
Gelen misafirleri içeride ise Kırklareli Pazarcılar Odası Başkanı Can Bahçıvanoğulları ağırladı. İftara dakikalar kala gelen misafirlere yemekler dağıtılmaya başlandı. Kırklareli Pazarcılar Odası'nın iftar menüsünde Mercimek Çorbası, Sulu Et Yemeği, Pilav, Yoğurt, Tatlı ve Kola vardı. Salonda iftar saatinin gelmesiyle iftar ezanı okunarak gelen misafirlerinin oruçlarını açması sağlandı.
Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen iftar yemeği sonrasında gelen misafirlere çay ikramı yapıldı. Kırklareli Pazarcılar Odası Başkanı Can Bahçıvanoğulları düzenlenen iftar yemeği ile ilgili kısa bir konuşma yaparak konuklara hoş geldiniz dedi. Bahçıvanoğulları konuşmasında, "Ramazan münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğine gelmiş olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Ramazanımızın hayırlı uğurlu bir şekilde bitmesi dileğiyle iyi akşamlar diliyorum" dedi. Bahçıvanoğlu'nun konuşmasının ardından misafirler yapılan çay ikramı ile bir sohbet ortamı oluşturdu.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol