Kırklareli Fatih Koleji 1. Dönem mezunlarını törenle uğurladı. Kırklareli Fatih Koleji Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen "Mezuniyet gecesi" programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı. Programın sunuculuğunu üstlenen Fatih Koleji Halkla İlişkiler Müdürü Osman Geniş Soma'da hayatını kaybeden insanlarımız için Allah'tan rahmet dileyerek ve onları hiç unutmayacağımızı bilmenizi istiyorum diyerek sözlerine başladı.
Kırklareli Fatih Koleji Müdürü Muharrem Akbulut,'' Gece ile ilgili yaptığı konuşmasında "Sevgili öğrencilerim; hayatınızın önemli dönemeçlerinden birini yaşadığınız bu günde, sizlere insan olmanın evrensel değerlerini öğretmeye ve kazandırmaya çalıştığımız okulumuzdan, mezuniyetinizin buruk sevincini yaşıyoruz. Bugün emaneti doğru hedefe ulaştırmanın mutluluğunu yaşadığımız gündür." dedi. Kolej Müdür Akbulut, bir yıl önce burası inşaat olduğu halde, ortada ne öğretmen, ne personel ne de yolu olmadığı halde sizler Fatih Eğitim kurumlarını kalitesine, güvenirliğine ve eğitime inandınız ve en değerli varlıklarınız olan yavrularınızı bizlere emanet ettiniz, sizlere teşekkür ediyorum''dedi.
Çok sayıda veli ve misafirin katıldığı mezuniyet gecesinde Kırklareli'nin ünlü simaları ''Allegro'' müzik grubu söylediği birbirinden güzel koro ve solo şarkılarıyla programa renk kattı.
Müzik ziyafetinden sonra öğrencilerin birbirinden şirin ve haylaz fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi ''Hey gidi günler'' dedirten cinstendi. Programa mezun öğrencilerin yüz değişim animasyon çalışması ve Barış Manço'nun"el salla" şarkısına çekilen klibi katılımcılardan büyük ilgi gördü. Veliler adına konuşma yapan 8.sınıf öğrencisi Enes Öz'ün babası Hayri Öz, yaptığı konuşama da ''En değerli yavrularımızı sizlere emanet ettik, sizlerde kendi evlatlarınız gibi sahip çıktınız, başta okul Müdürümüz Muharrem beye, rehber öğretmenizim Musa beye ve emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum'' dedi.
Gecenin finaline yaklaşılırken tüm öğrenciler tarafından mezuniyet pastasının kesilmesi ile sevinç zirveye çıktı. Mezuniyet pastasının ardından okul yönetim kurulu başkan yardımcısı Hasan Oğuz tarafından öğrencilere isimlerinin yazılı olduğu mezuniyet plaketleri takdimi yapıldı. Mezun öğrencilerin yetişmelerinde emeği geçen rehber öğretmenler Emine Mine Beyazıt ve Musa Bingöl'e Fatih Koleji Genel Müdürü Şuayip Beyazıt tarafından teşekkür plaketi verildi.
Mezuniyet töreninde bulunan tüm katılımcılara mezuniyet pastası ikramı yapıldı. Ardından mezun öğrenciler aileleriyle birlikte kolej'in tören alanında gökyüzüne balon uçurttular. Kolej idarecileri, öğretmenleri, öğrenci ve davetliler mutlu bir tablo oluştururken hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol