Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Lüleburgaz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri tarafından yapılan operasyonda bir şahısın kullandığı araçta yapılan arama neticesinde uyuşturucu madde yakalandı. Konuyla ilgili olarak Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Basın ve Hakla İlişkiler Büro Amirliği tarafından yazılı bir basın açıklaması yapıldı.
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Müdürlüğümüz, Lüleburgaz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Lüleburgaz ilçemiz Özerler Mahallesi Çeşme meydanında A. T. isimli şahsın kullanmış olduğu araç durdurulmuş, araç sürücüsü A. T. isimli şahıstan toplam (50) adet Ecstacy olduğu değerlendirilen hap ile (2) paket halinde daralı ağırlığı 7 gram gelen uyuşturucu maddelerden Bonzai olduğu değerlendirilen madde ele geçirilmiştir.
Adı geçenin kullanmış olduğu araçta yapılan aramada, aracın motor kaputunun altında daralı ağırlığı 8 gram gelen Toz Esrar olduğu değerlendirilen madde ele geçirilmiş, A. T. isimli şahıs konu ile ilgili olarak düzenlenen belgeler ile Adli Makamlara sevk edilmişlerdir.
Kırklareli Emniyet Müdürlüğümüzce suç ve suçlulara yönelik mücadelemiz devam edecektir."
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol