"Kirklareli Belediyespor erkek takimi ikinci oldu"

17-21 Temmuz tarihlerinde Rize'de yapilan 19. Uluslararasi Rize Çay ve Turizm Festivali Streetball (sokak basketbolu) müsabakalarina ilimizi temsilen Kirklareli Belediyespor bayan ve bay streetball takimlari katilarak ilimizi en iyi sekilde temsil ettiler. Bayanlarda 14 takimin katlimi ile yapilan müsabakalarda A Grubunda mücadele eden Kirklareli Belediyespor rakipleri Istanbul Bosna Takimi'ni 7-6, Rize Büyükdere Takimi'ni da 12-8 maglup ederek grup birincisi olarak çeyrek finale adini yazdirdi. Çeyrek final müsabakasinda C Grubu birincisi Ordu Gençlik Takimi'yla karsilasan Kirklareli Belediyespor rakibine 6-11 yenilerek elendi. Erkeklerde 14 takimin katilimi ile yapilan müsabaklarda C Grubunda mücadele eden Kirklareli Belediyespor rakiplerini sirasiyla Istanbul Ihlas 15-6, Rize Pazarspor 15-13 ve Trabzon Mavikent'i 15-11 yenerek çeyrek finale kaldilar. Çeyrek Finaldeki rakibi 2005 yili sampiyonu, C Grubu birincisi Sinop Gençlik sporla karsilasmis ve rakibini 15-9 gibi farkli bir skorla yenip yari finalist olmustur. Yari finaldeki rakibi Kastamonu DSI Sporu da 21-15 yenip final müsabakasini oynamaya hak kazanmistir. Finalde ev sahibi ilin Rize Iyidere takimi'yla karsilasan ekibimiz basa bas oynadigi müsabakada rakibine 21-18 yenilerek ilk defa katildigi turnuvayi ikinci olarak tamamladi. 7 gün boyunca 19. Uluslararasi Rize Çay ve Turizm Festivali kapsaminda düzenlenen Streetball turnuvasinda ilimizi temsil eden bay ve bayan Streetball takimi aldiklari derecelerden memnun kalarak Kirklareli'ne döndüler. 7 gün boyunca Rize'de düzenlenen turnuvada mücadele eden ilimiz Kirklareli Belediyespor bayan ve bay Streetball Takimlari ilimize kazandirdiklari basarinin destek oldugu sürece daha fazla artacagini belirttiler. Dün Il Gençlik ve Spor Müdürlügü Sube Müdürü Süleyman Çetin 19. Uluslararasi Rize Çay ve Turizm Festivali kapsaminda düzenlenen Streetball Turnuvasi'nda ikinci olan Kirklareli Belediyespor Erkek Takimi'na ikincilik kupasini verdi. Ödül törenine katilan Streetball erkek takim oyunculari Il Gençlik ve Spor Müdürlügü Sube Müdürü Süleyman Çetin ile bir süre sohbet ettiler. Rize'de kazanilan bu basaridan dolayi tüm sporculari tebrik eden Süleyman Çetin tüm sporculara basarilar diledi. Takim kaptani Nejat Degri ise "Biz bu turnuva sayesinde Kirklareli'nde basketbolun en üst seviyelerde oldugunu ögrendik. Bizim final maçindaki sanssizligimiz yari ve final maçlari dinlemeden üst üste oynadigimizdan dolayi, rakibimizin final maçinin oynanacagi gün karsimiza maç yapmadan çikmasi oldu. Ikinci maçtan sonra turnuvadaki tüm takimlar bize destek oldular.
Rize Belediyesi'ne orada kaldigimiz yedi günlük süreç içerisinde bizlere gösterdikleri ilgiden dolayi tesekkür ediyoruz." dedi.
Ikincilik kupasini Süleyman Çetin'in elinden alan Kirklareli Belediyespor Erkek Takimi Kaptani Nejat Degri Il Gençlik ve Spor Müdürlügü Sube Müdürü Süleyman Çetin'e tesekkür etti. Turnuvaya katilan ilimiz Kirklareli Belediyespor erkek takimi
Nejat Degri (Kaptan)
Bulur Özalp
Emre Yücesar
Antreanör Ekrem Saylan
Kirklareli Belediyespor Bayan takimi
Gülsah Dogan (Kaptan)
Çigdem Göroglu
Hafize Dogan
Selin Sahin
Antrenör Bora Bayramli

Paylaş

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol