Kırklareli Belediyesi, kent genelinde başlattığı "Dip Köşe Temizlikleri" projesi kapsamında Bademlik Mahallesi'nde kapsamlı bir temizlik, bakım ve onarım operasyonu düzenledi. Belediye Başkanı Derya Bulut, projenin amacının şehri daha temiz ve yaşanabilir bir hale getirmek olduğunu belirtti.
Belediyenin ilgili müdürlüklerine bağlı tüm saha ekipleri, mahallede gün boyu süren çalışmalar yaptı. Sokaklar ve kaldırımlar detaylı bir şekilde temizlenirken, parklar ve yeşil alanlarda da bakım çalışmaları gerçekleştirildi. Ekipler, küçük çaplı onarım ihtiyaçlarını da gidererek mahallenin genel estetiğini iyileştirdi.
Başkan Bulut, "Her şey daha güzel bir Kırklareli için. Bu çalışmalarla hemşehrilerimize daha temiz ve düzenli bir çevre sunmayı hedefliyoruz." açıklamasını yaptı.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol