Kırklareli Barosu'ndan Meslek İçi Eğitim

Kırklareli Barosu Aile Mahkemelerinde Yeni Dönem HMK Uygulamaları konulu bir meslek içi eğitim semineri düzenledi. Seminer Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'ndeki avukatlar için düzenlendi

Yağmur dualarının gerçekleştiği köylere çevre köylerden destek ve konukların gelmesiyle gelişen komşuluk ilişkisinin yanında Kırklareli merkezdeki muhtarlar da köylerdeki yağmur dualarına katılıyor. Birlik ve beraberliği sağlamak adına güzel karelerin ortaya çıktığı muhtar dayanışmalarında, muhtarların ortak çağrısı da birlik ve beraberlik sözleri oluyor.
Bereket için avuç açanlara çevre köylerden ve merkezde bulunan mahalle muhtarlarında da destekler geliyor. Kardeşlik ve birlik içerisinde gerçekleşen yağmur duaları ile herkese örnek olunuyor. Hafta sonu yapılan yağmur dualarında köylüler çevre köylerle bir araya geliyor, muhtarlar da etkinliklerinde bir birlerine destek olmak için yerlerini alıyor. Yeni dönem çalışmalarının başlarına denk gelen yağmur duaları, yoluna devam eden ve yeni seçilen muhtarlar arasında kaynaşma olurken diğer yandan muhtarların dayanışması gerektiğini de hatırlatıyor. Çeşitli etkinlikler gerçekleştiren muhtarlar, katıldıkları yağmur dualarında dayanışma ve birliğin önemine de dikkat çekti. Hizmet için de muhtarların bir arada olması gerektiğini vurgulayan muhtarlar yağmur dualarının bereketli geçmesini dilediklerini de sözlerine ilave ediyor.
Muhtarlardan tam destek
Kırklareli'nde gerçekleşen yağmur dualarında Değirmencik Köyü Muhtarı Faik Kocaman'ı yalnız bırakmayan muhtarlar, bir arada birlik ve dayanışma mesajı verdi. Muhtar arkadaşlarını yalnız bırakmayan isimler arasında Yayla Mahalle Muhtarı İbrahim Dora, Doğu Mahalle Muhtarı Arzu Yıldırım, Akalar Mahalle Muhtarı Hakan Ediş, Bademlik Mahalle Muhtarı Gürsel Yılmaz, İstasyon Mahalle Muhtarı Rahmi Ketbağ, Kocahıdır Mahalle Muhtarı Celil Tezeren arasında yer aldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol