Kirklareli AKP'nin bir kalesi daha yikildi

KIRKLARELI AKP Il Teskilati’nda, 2009 yerel seçim sonrasindan beri devam eden çalkantilar sürüyor. AKP teskilatlarinin sistemli ve halka yakin organize çalismasini yillardir bir türlü yakalayamayan Kirklareli teskilati bu dönemde de ayni basarisizligi sürdürüyor.

Bugün çalismalariyla göz dolduran il teskilatinin en saglam kalelerinden biri haline gelen Kadin Kollari Baskani Av. Tülay Peker ve yönetimdeki 15 üye istifa etti. Yeni istifalar da bekleniyor. Peker'in konu ile ilgili Basin Açiklamasi söyle;

"AK Parti Teskilati içerisindeki Belediye Meclis üyeligim, Türkiye Belediyeler Birligi'ndeki görevim, Kirklareli Kadin Haklari Komisyon Baskanligi görevim ve Avukatlik meslegim ile birlikte yogun bir mesai gerekmektedir.

Önümüzdeki günlerde parti içi çalismalarin yogun bir mesai gerektirmesi nedeniyle istifa ettigimi saygiyla kamuoyuna arz ederim.

Yine Kirklareli Kadin Kollari Yönetim Kurulu üyesi asagida istifa eden 15 arkadasimin da ismini sizinle paylasir ve huzurunuzda kendilerine onurlu duruslarindan, adaletli ve tarafsiz tutumlarindan, ezmeyen ama kendisini de ezdirmeyen tavirlarindan ve en önemlisi partimize baglilik ve çaliskanliklarindan ötürü tesekkür ederim.

Bundan önce oldugu gibi bundan sonra da yeni yönetim kurulu üyesi arkadaslarimiza, destek ve çalismalarimizla yardimci olacagimizi, her zaman kimsesi olmayanin, ezilenin, haksizliga ugrayanin yaninda olacagimizi, aldatan da aldanan da olmayacagimizi, sözümüzün eri oldugumuzu beyan eder, geçmisimizi referans göstererek tüm kamuoyuna saygiyla arz ederiz."

 

Iste görevinden

istifa eden üyeler;

 

Av.Tülay Tunçay Peker

Figen Yapici

Imren Erol

Hamdiye Akayran

Miyase Subasi

Asiye Yaman

Ayse Kutlubay

Güler Esiyok

Semra Güler

Melahat Sinanogullari

Dilek Ütük

Neslihan Åzen

Gülsah Altas

Özlem Demir

Meral Misirli

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol