KIFSAD'tan Kirklareli'nin tanitimina büyük destek

Kirklareli Fotograf ve Sinema Dernegi (KIFSAD), yapmis oldugu geziler, sergiler, fotograf ve kamera çekimleri ile Kirklareli'nin tanitimina büyük katki saglamaya devam ediyor.

Bastarafi Sayfa 1

Kirklareli'nde kurulusunun daha bir yilini doldurmayan KIFSAD, emin ve saglam adimlarla ilerlerken, KIFSAD üyeleri tarafindan ülke genelinde ve Yurtdisinda açilan sergilerle Kirklareli'nin tanitimina büyük katki sagliyor. KIFSAD üyeleri, yaptiklari gezileri tek tek fotograf ve kamera çekimleri ile kayit altina aldiktan sonra, internet ortaminda yayinladigi görüntülerle büyük begeni topluyor.

KIFSAD yayinladi görüntüler sayesinde, Ülke genelinde ve Yurtdisindan gelen fotograf kulüplerini de Kirklareli'nde misafirperverlik içinde agirlayarak, Kirklareli'nin gizli kalmis cennetlerini de misafirlerine uygun gördükleri parkurlarda gezdiriyor.

KIFSAD 65 Fotografçi ile Fotomaraton gezisi düzenledi…

KIFSAD Üyeleri bu kapsamda geçtigimiz hafta sonu, Anadolu Üniversitesi Fotograf Kulübü (ANFO) Ögrencilerini ve Bulgaristan Burgas Fotograf Kulübü Üyelerinden olusan 65 fotografçiyi Kirklareli'nde agirladi.

KIFSAD Üyeleri, ilk olarak yerli ve yabanci 65 fotografçiyi,  sabahin ilk saatlerinde Kirklareli'nin Vize Ilçesine bagli Kiyiköy Beldesi'ne götürerek, tanitimina Kiyiköy'den basladi.

Kiyiköy Sahillerinde gezen 65 fotografçi, sahilde gezerek gün dogusunu kadrajlarina yansittilar. 

Kiyiköy'de bulunan Aya Nikola Manastiri'ni da ziyaret eden fotografçilar, doga harikasi Istrancalarda kisa bir orman yürüyüsü esliginde Balaban Köyünde dere kenarinda taze alabalik yeme keyfini yasadilar.

KIFSAD Üyeleri daha sonra 65 fotografçiya Kirklareli Merkez'i tanitarak, meshur Kirklareli Köftesiyle Kirklareli tanitim gezisine son verdiler.

Kirklareli'nden çok mutlu bir sekilde ayrildiklarini ifade eden, Anadolu Üniversitesi Fotograf Kulübü (ANFO) Ögrencileri ve Bulgaristan Burgas Fotograf Kulübü üyelerinden olusan 65 fotografçi, KIFSAD üyelerine tesekkür ederek, en kisa zamanda daha fazla fotografçilarla Kirklareli'ne tekrar geleceklerini belirttiler. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol