Kırklareli’ne bağlı Kaynarca Beldesi gelişmeye devam ediyor. Neredeyse her gün bir yeniliğin ve icraatın hayata geçtiği beldede son hizmet postane ofisinin açılması oldu.
Son aylarda ciddi atılımlar gerçekleştirerek beldenin çehresini değiştiren belediye, yaptığı atılımlar ile beldeye önce eczane ardından bankamatik ve şimdide postaneyi kazandırdı. 9 Şubat Cuma günü saat 14.00’da gerçekleşen tören ile açılan postanede; maaş ödemesi, elektrik, telefon, internet fatura ödemeleri, kargo hizmetleri, yurtdışına para gönderme ve yurtdışından Kaynarcaya para gönderimine aracılık etme işlemleri yapılabilecek. Vatandaşların büyük mutluluk ile karşıladığı gelişme ile Kaynarca’nın yükselişi tescillenmiş oldu. Geçtiğimiz aylarda hizmete aldığı eczane, bankamatik, halı saha, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, Zübeyde Hanım Büstü gibi projelerin ardından hizmete alınan postanenin açılış törenine; Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Pınarhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Çobanoğlu, Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş ve vatandaşlar katıldı.
Kaynarca farklı bir yer oluyor
Postane açılışı ve gerçekleştirdiği hizmetler ile ilgili açıklamalar yapan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker; “Bugün beldemiz için çok önemli bir ihtiyaç olan postaneyi Kaynarcamıza kazandırdık. Yaptığımız icraatlar ile Kaynarca gün geçtikçe farklı bir yer olmaya başlıyor. Bunu halkımızın da gördüğünü ve bu durumdan dolayı mutlu olduklarını biliyorum. Bugün açılışı gerçekleştirerek beldemize kazandırdığımız postanemizde; maaş ödemesi, elektrik, telefon, internet fatura ödemeleri, kargo hizmetleri, yurtdışına para gönderme ve yurtdışından Kaynarcaya para gönderimine aracılık etme gibi birçok hizmeti verecektir. Eczane ve Bankamatikten sonra Kaynarcamıza Postaneyi de getirerek verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
İş ve proje üretmeye devam edeceğiz
Konuşmasını şu sözlerle sürdüren Başkan Türker; “Göreve geldiğimiz gün sözünü vermiştik. Biz bu koltuğa laf değil iş üretmeye geliyoruz diye ve sözümüzü tutabilmemizin haklı gururunu yaşıyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Durmadan çalışacağımıza söz veriyoruz. Kaynarca PTT Binamızın hizmete açılmasında katkı ve hizmet sunan, törene katılan, bizi yalnız bırakmayan tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. Postanemiz Kaynarcamıza hayırlı olsun. Halkımız için çalışmaya, iş ve proje üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol