“Kaynarca Bir Marka Oldu”

Bölgemizin en çok çalışan, proje hayata geçiren Belediye Başkanlarından birisi olan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker dün Medya Grubumuz binasına gelerek ziyaret gerçekleştirdi. Türker’i Önadım Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün karşılarken, projeler hakkında istişarelerde bulundular. Başkan Türker’in çalışmaları konusunda kendisini tebrik eden Tüzün, siyasi çizgi gözetmeksizin tüm Belediye Başkanı ve yöneticilerin haberlerine yayınlarında yer vermeye özen gösterdiklerinin altını çizdi. Güzel düşünceleri ve misafirperverliği için Öznur Tüzün ve Önadım Medya Grubuna teşekkür eden Türker; “Kaynarca bir marka oldu. Bölgede en önemli yatırımlardan birisi olabilecek 50 kişilik yaşlı bakım evi Kasım ayında tamamlanacak. Çok güzel bir butik hoteli beldemize kazandırıyoruz. Bir biyolojik Arıtma Tesisimiz var çevreye son derece saygılı. Yaklaşık 6 Milyon Liralık yatırım. Bunu da Kaynarcamıza kazandırdık. Dediğim gibi biz bu göreve güzel işler yapmak için geldik. Güzel ülkemize güzel Kaynarca’mıza hizmet edelim, bunun için çalışıyoruz” dedi.

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, 5 Nisan Pazartesi günü Medya Grubumuzu ziyaret etti. Ziyarette Önadım Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün hayata geçirdikleri ve geçirecekleri projeler hakkında görüştü.
Önadım Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün, Kırklareli’nde siyasi çizgi gözetmeksizin tüm Belediye Başkanı ve yöneticilerin haberlerine yer vermeye özen gösterdiklerini belirterek, Serdar Türker ve Kaynarca Belediyesi’nin çalışmalarının diğer belediye başkanlarına örnek olması gerektiğini söyledi.
“Önceliğimiz her zaman halka hizmet etmek”
Kendisini ağırladığı için hem Öznur Tüzün hem de Önadım Medya Grubuna teşekkür eden Başkan Serdar Türker, yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Başkanlık makamına oturmak için gelmediklerini vurgulayan Başkan Türker, “Önceliğimiz her zaman halka hizmet etmekti. 7 yıl önce bu sloganla göreve başladık. 2.dönemimizde de bu sloganla çalışıyoruz. Pandemi süreci tüm sektörleri olumsuz etkiledi ama biz pandemiye rağmen yerimizde oturmayıp kardeş belediyelerimize ve en son Adana’da ziyaretler gerçekleştirdik. Adana’da hem Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Beyi hem de Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin Beyi ziyaret ettik. Bizi en mutlu eden ise Kaynarcalı bir hanımefendi ve eşi orada 2 tane fabrikada 1000 kişi istihdam ediyorlar. Yurtdışına ihracat yapan bu firma yakın zamanda Kırklareli OSB’ye gelecekler ve 200 kişiyi ilk etapta istihdam edecekler. Yine organze sanayi bölgesine 3 firma getirmek için çalışıyoruz” dedi.
“Güzel ülkemize güzel Kaynarca’mıza hizmet edelim, bunun için çalışıyoruz”
Tüm ekip olarak çalışıp kaynarcayı bir marka haline getirdiklerini ifade eden Başkan Türker, “Kaynarca bir marka oldu. Bölgede en önemli yatırımlardan birisi olabilecek 50 kişilik yaşlı bakım evi Kasım ayında tamamlanacak. Çok güzel bir butik hoteli beldemize kazandırıyoruz. Bir biyolojik Arıtma Tesisimiz var çevreye son derece saygılı. Yaklaşık 6 Milyon Liralık yatırım. Bunu da Kaynarcamıza kazandırdık. Dediğim gibi biz bu göreve güzel işler yapmak için geldik. Güzel ülkemize güzel Kaynarca’mıza hizmet edelim, bunun için çalışıyoruz” şeklinde konuştu. (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol