Kayaspor'dan Anneler Gününde anlamli galibiyet

Geçtigimiz hafta sonunda Kirklareli Atatürk Stadyumu Toprak sahasinda U-13 A grubu takimlarindan Kayaspor ile Kirklarelispor karsi karsiya geldi. Pazar günü saat 14.30’da oynanan müsabaka oldukça çekismeli ve heyecanli geçerken, Kayaspor takimi güçlü rakibi Kirklarelispor’u 4-1 yenerek liderligini korudu.

10 Mayis Anneler Günü olmasi nedeniyle Kayasporlu oyuncular sahaya 'Tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutlariz' yazili bir pankartla çikarak tribünlerden büyük alkis aldilar. Alinan bu galibiyeti annelerine armagan eden minikler mücadeleden galip ayrilmanin mutlulugunu yasadilar. Mücadelede üstün oyunuyla göz dolduran Kayaspor takimi oyuncularini velileri mücadele sonuna dek yanliz birakmayarak yaptiklari tezahüratlar ile çocuklarina büyük destek oldular.

Kayaspor takimi Teknik Direktörü Özay Balci bu galibiyeti tüm annelere armagan ettiklerini belirterek “Bugün güzel bir karsilasma oldu. Bunun yani sira böyle özel bir günde galip gelmemiz bizim için ayri bir anlam kazandi. Bu galibiyetimizi tüm annelere armagan ediyoruz. Takim olarak maç boyunca üstün performans ile mücadele eden bizdik. Bunun karsiligini da attigimiz dört gol ile almis olduk. Kayaspor olarak yaz ve kis okulu çalismalarimizi sürdürüyoruz.

Anadolu Lisesi bahçesinde haftanin belirli günleri antrenmanlar yapiyoruz. Antrenmanlarimiza sporcu velilerininde ilgi göstermesi bizleri son derece mutlu ediyor.

Takimimizda bir alt yapi kurulunun bulunmasi aldigimiz basarilarda en büyük etkendir. Alt yapi kurulumuzda Cemal Yapak’in baskanliginda, Levent Ceylan, Kadir Küçükkaya, Yüksel Kahyaoglu, Zeki Dal, Nejdet Yilmaz, Ilhan Aydemir, Kadir Olur ve Aydin Kocadag bulunmaktadir. Alt yapi kurulumuz alt yapidaki tüm eksiklerimizi gidermeye çalismakta ve bize destek vermektedirler. Özellikle malzeme konusunda bütün eksiklerimizi giderdiler. Top, yelek, forma ve esofman alinarak eksiklerimizin büyük bir kismini tamamladilar. Yaz okulumuzu bitirdikten sonra kis okulu çalismalarimiza devam edecegiz. Çünkü oyuncularimizin yazin ögrendikleri kisinda pekistirmeleri ve gelismeleri açisindan kis okuluna devam etmemiz gerekmektedir. Bu arada yönetim kurulu üyelerimizden Remzi Ceylan’a da katkilarindan dolayi tesekkür ediyoruz.

Bu yil yine Kayaspor olarak yaz okulu açacagiz. Geçtigimiz yillarda açtigimiz yaz okullarimiza ilgi gerçekten güzeldi.

Geçtigimiz yil yaz okulumuzda 80’e yakin ögrencimiz vardi. Bu çalisma tempomuz ve alt yapi kurulumuzun destegi ile bu sayinin ger geçen gün daha da artacagini ümit ediyorum. Sporcu velilerimizin antrenmanlara gelerek çocuklarinin çalismalarini izlemeleri ayrica bize mutluluk vermektedir. Idman sahamiz bir park görüntüsü vermektedir.”

Futbolun yani diger zamanlarimizda sosyal aktivitelerde gerçeklestiriyoruz. Geçtigimiz dönem Kayaspor takimi olarak Karahidir Korusunda bir piknik düzenlemistik. Yine sporcularimizi Çanakkale’ye götürerek Çanakkale Dardanelspor Kulübünü ziyaret ederek gezme firsati bulduk. Ayrica Çanakkale Savaslarinin yapildigi yerleri de gezerek sporcularimiza bu yerler ile ilgili tarihi bilgilerin verilmesini sagladik. Bu yilda çalismalarimizin en güzel sekilde geçecegini ümit ediyorum. Kirklareli ve çevresinde gerçeklesen tüm futbol turnuvalarina katilarak basarili sonuçlar elde edecegiz.” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol